Sloten Politiekeurmerk Veilig Wonen

Gecertificeerd met het PKVW-keurmerk

LockTight

Sloten met PKVW-keurmerk?

Wij komen graag langs om uw situatie te bekijken en sloten te plaatsen.

Maak een afspraak
Advies op maat

Advies op maat

Wij komen vrijblijvend bij u langs

Betrouwbare service 24 uursservice

Erkend PKVW-bedrijf

Gecertificeerd preventieadviseur PKVW

A-merk hang en sluitwerk

SKG-sloten

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Sloten Politiekeurmerk Veilig Wonen

Sloten Politiekeurmerk

Men vraagt zich wel eens af hoe veilig hun woning daadwerkelijk is. Dit hangt af van een aantal factoren, zoals verlichting en sloten. Daarbij is het belangrijk om een slotenmaker te kiezen die een 'Politiekeurmerk Veilig Wonen' heeft en sloten met het Politiekeurmerk levert. Maar een keurmerk voor veilig wonen, wat is dat nou eigenlijk?

Sloten met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Woningen kunnen gekeurd worden op basis van veiligheid. Er worden een aantal eisen gesteld. Indien deze eisen verwerkt zijn, houdt dit in dat uw woning het best beveiligd is tegen inbrekers. Wist u dat inbrekers al binnen 30 seconden in een slecht beveiligde woning kunnen zijn? Voldoen uw sloten aan de eisen van het Politiekeurmerk? Dan wordt de kans op een geslaagde inbraak al met 90% verminderd. Bij LockTight leveren wij sloten met het Politiekeurmerk.

De eisen voor een Politiekeurmerk Veilig Wonen

Of uw woning in aanmerking komt voor het Politiekeurmerk hangt af van een aantal factoren. De eisen van een Politiekeurmerk zijn in het kort:

  • Uw ramen en deuren hebben goedgekeurd hang-en-sluitwerk
  • Uw huis heeft verlichting bij de buitendeuren
  • U heeft zicht vanuit uw hal op iemand die bij de deur staat
  • Uw huis heeft rookmelders op iedere etage en op de juiste plek
Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Voordelen van een PKVW-certificaat

U vraagt zich uiteraard af waarom u een PKVW-certificaat zou moeten bemachtigen. Allereerst, voldoet uw woning aan de eisen van het PKVW-certificaat? Dan vermindert dat de kans op een succesvolle inbraak tot wel 90%. Daarbij wordt uw woning ook gecontroleerd op brandveiligheid en verlichting. Tot slot krijgt u korting op uw inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars, omdat uw huis een PKVW-certificaat heeft. Zet de eerste stap voor het bemachtigen van dit certificaat met sloten met het Politiekeurmerk. Wij installeren voor u elektronische beveiliging, elektronische cilinders en meerpuntsluiting om uw huis te voorzien van goede beveiliging.

Een Politiekeurmerk-certificaat Beveiligde Woning behalen

Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen, dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW-erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight. De preventieadviseur zal u advies en preventietips geven. Aan het doorvoeren van verbeterpunten kunnen kosten verbonden zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw sloten niet voldoen aan de eisen. Uw huidige sloten dienen dan vervangen te worden voor sloten met het PKVW. Om het PKVW-certificaat te behalen, dienen sloten een SKG-keurmerk te hebben.

Als alle nodige werkzaamheden zijn uitgevoerd, zal er een laatste controle worden uitgevoerd. Als alles is goedgekeurd, ontvangt u het certificaat binnen twee weken. Tot slot kunt u bij uw verzekeraar informeren naar de premiekorting. De meeste verzekeraars geven korting op uw premie zolang het certificaat geldig is. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is 10 jaar geldig.

Sloten Met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wilt u weten of uw huis in aanmerking komt voor het PKVW-keurmerk?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie bekijken.

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.