Sloten Politiekeurmerk

Gecertificeerd met het PKVW-keurmerk

LockTight

Sloten met PKVW-keurmerk?

Wij komen graag langs om uw situatie te bekijken en sloten te plaatsen.

Maak een afspraak
Advies op maat

Advies op maat

Wij komen vrijblijvend bij u langs

Betrouwbare service 24 uursservice

Erkend PKVW-bedrijf

Gecertificeerd preventieadviseur PKVW

A-merk hang en sluitwerk

SKG-sloten

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Sloten Politiekeurmerk Veilig Wonen

Sloten Politiekeurmerk

Men vraagt zich wel eens af hoe veilig hun woning daadwerkelijk is. Die veiligheid hangt af van een aantal factoren, zoals verlichting en sloten. Een slotenmaker die een 'Politiekeurmerk Veilig Wonen' heeft en sloten met het Politiekeurmerk levert, kan bij dat veiligheidsgevoel al een handje helpen. Maar een keurmerk voor veilig wonen, wat is dat nou eigenlijk?

Eisen voor Politiekeurmerk Veilig Wonen

Woningen kunnen gekeurd worden op basis van veiligheid. Tijdens zo’n keuring worden een aantal eisen gesteld. Voldoet een woning al die eisen, dan komt hij in aanmerking voor het PKVW-certificaat, ofwel het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De eisen van een Politiekeurmerk zijn in het kort:

  • De woning heeft verlichting bij de buitendeuren
  • Er is zicht vanuit de hal op iemand die bij de deur staat
  • De woning heeft rookmelders op iedere etage en op de juiste plek

 

En dus als laatste eis:

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Eisen voor sloten Politiekeurmerk

Een van de vier eisen voor het bemachtigen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, is dus een woning die beschikt over goedgekeurd hang- en sluitwerk. Of hang- en sluitwerk goedgekeurd is, hangt af van het al dan niet beschikken over het juiste SKG-keurmerk. Dit keurmerk weerspiegelt de kwaliteit van hang- en sluitwerk.

Omdat de sloten van LockTight alle beschikken over de juiste SKG-keurmerken, voldoen ze automatisch aan de kwaliteit van sloten die het Politiekeurmerk als eis stelt.

Wanneer ontvangt u een PKVW-certificaat?

Alleen als uw woning aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet, komt uw woning in aanmerking voor dit certificaat. Of dat zo is, laat u door een erkend preventieadviseur controleren. Een preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW-erkend bedrijf, zoals Slotenmaker LockTight!

Dat wil zeggen dat wij naast het installeren van sloten voor het Politiekeurmerk, ook mogen toetsen of u aan de andere eisen voldoet!

Als preventieadviseur zullen wij u advies en preventietips geven. Aan het doorvoeren van verbeterpunten kunnen kosten verbonden zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw sloten niet voldoen aan de eisen. Uw huidige sloten dienen dan vervangen te worden voor sloten met het Politiekeurmerk.

Voordelen van sloten Politiekeurmerk

Als uw sloten aan het Politiekeurmerk (en dus aan de juiste SVG-keurmerken) voldoen, geniet u een aantal voordelen. Allereerst vermindert het de kans op een succesvolle inbraak tot wel 90%. Bij dat percentage zit het aantal inbrekers dat zich bedenkt na het zien van het keurmerk nog niet eens inbegrepen. Bovendien geeft het keurmerk u als huiseigenaar een veiliger gevoel. Tot slot zijn er meerdere verzekeraars die u korting geven op de premie van uw inboedelsverzekering, omdat uw huis een PKVW-certificaat heeft.

Zet de eerste stap voor het bemachtigen van dit certificaat met sloten met het Politiekeurmerk. Onze experts installeren diverse soorten sloten om uw huis te voorzien van goede beveiliging. Denk daarbij aan de elektrische ILOQ cilinder, de ISEO Libra elektrische cilinder en een meerpuntssluiting.

Sloten Met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wilt u weten of uw huis in aanmerking komt voor het PKVW-keurmerk?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie bekijken.

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.