Service en onderhoud voor zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten maken we een onderhoudscontract op maat. Wij werken voor bedrijven en organisaties ook buiten de regio Utrecht.

Ook hang- en sluitwerk heeft onderhoud nodig. Dat hoeft niet altijd ingrijpend te zijn. Misschien heeft het te maken met een schroefje hier of daar of met het schoonmaken van een mechanisme, maar nodig is het wel.

Alles vaart wel bij goed onderhoud en vooral als het op de beveiliging van uw bedrijf of organisatie aankomt is het belangrijk hier de benodigde aandacht aan te schenken. Slotenmaker LockTight komt graag bij u langs om uw hang-en sluitwerk te controleren of de beveiliging van uw gebouw onder de loep te nemen.

Reparatieservice

Noodzakelijke reparaties worden ter plaatse vlot en doeltreffend uitgevoerd en wij geven u graag advies over de staat van uw hang-en sluitwerk.

Zo heeft Slotenmaker LockTight verschillende klanten die een of twee keer per jaar een beroep op ons doen, zodat de sloten ten allen tijde naar behoren functioneren en de beveiliging gewaarborgd blijft.

Wij maken een onderhoudscontract op maat, dus volledig aangesloten op de situatie. Elke bedrijf heeft een ander contract nodig.