Mijn sleutel is afgebroken in het slot!

Slotenmaker LockTight helpt u zo snel mogelijk weer naar binnen.

LockTight

Is uw sleutel afgebroken in het slot?

Slotenmaker LockTight helpt u zo snel mogelijk weer naar binnen.

Neem meteen contact op
A-merk hang en sluitwerk

A-merken sloten

Getest en voorzien van SKG-keurmerk

Betrouwbare service 24 uursservice

Snel en accuraat

24 uur per dag, 7 dagen per week

Advies op maat

1 jaar garantie

Fabrieksgarantie op hang- en sluitwerk

Sleutel afgebroken in het slot

Uw sleutel hapert, u geeft iets meer kracht en... uw sleutel breekt af in het slot.

Het kan de besten gebeuren: een sleutel afgebroken in het slot. Een afgebroken sleutel in uw slot is erg vervelend, maar er is geen reden tot paniek. Om het probleem te verhelpen zorgt LockTight er zo snel mogelijk voor dat het gebroken deel van uw sleutel uit uw slot verwijderd wordt. Wat u ook doet, probeer niet zelf uw afgebroken sleutel uit uw slot te halen. Voor onze vakmannen is het vrij eenvoudig om een sleutel te verwijderen zonder het cilinderslot te beschadigen. Als u zelf probeert uw sleutel uit het slot te halen, beschadigt u het slot gemakkelijk en onherstelbaar, zodat uw gehele slot vervangen moet worden. Daarmee lopen voor u de kosten alleen maar op. Slotenmaker LockTight heeft de juiste materialen om uw slot schadeloos te openen.

Ga niet zelf aan de slag

Als u snel een oplossing wilt voor uw afgebroken sleutel, kunt u beter niet de doe-het-zelf 'adviezen' die op het internet staan opvolgen. Het is bijvoorbeeld heel onverstandig om sneldrogende lijm in uw slot te spuiten. Er bestaan genoeg van deze adviezen die niet effectief zijn en zelfs meer schade aanrichten. Is uw sleutel afgebroken? Schakel daarom altijd een professional in om uw slot op deskundige wijze weer open te maken.

24-uursservice sleutel afgebroken

Met onze professionele kennis van zaken en het juiste gereedschap staat u voor u het weet weer aan de andere kant van uw deur. Niets is zo frustrerend als buitengesloten zijn van uw huis, dat begrijpen we bij Slotenmaker LockTight maar al te goed. Daarom zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen wanneer4 uw sleutel afgebroken is in het slot. In Utrecht en omgeving zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse om u weer toegang te verschaffen tot uw woning, mits zich geen uitzonderlijke situaties voordoen in het verkeer. Zo helpen wij u snel weer binnen!

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Sleutel verwijderd, wat nu?

Het kan echter het geval zijn dat de sleutel die afgebroken is, uw enige sleutel was die u bij de hand had. Dan kan Slotenmaker LockTight uw deur voor u openen zonder schade aan te richten aan uw slot of deur. Wanneer LockTight uw afgebroken sleutel uit uw slot heeft verwijderd, kunt u het slot weer als vanouds gebruiken. Het is aan te raden om meteen onderhoud aan het deurslot te laten uitvoeren wanneer uw sleutel afgebroken is. Het kan namelijk zo zijn dat het afbreken van de sleutel het gevolg is geweest van slijtage aan het slot. Slotenmaker LockTight voert dit onderhoud graag voor u uit. Bovendien kunnen we u slot ook vervangen.

Sleutel afgebroken

Sleutel afgebroken? Advies op maat

Is uw sleutel afgebroken? Schakelt u ons in voor een spoedgeval, of wilt u uw sloten vervangen omdat ze oud en versleten zijn? Bij Slotenmaker LockTight regelen wij het. U krijgt bij ons altijd advies op maat. Onze monteur komt bij u langs, bekijkt ter plekke de situatie en geeft u persoonlijk advies. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen. Slotenmaker LockTight helpt u ook in andere situaties, bijvoorbeeld wanneer u uw sleutels kwijt bent of u inbraakschade heeft en wilt laten herstellen. Heeft u nog vragen of wilt u meteen een spoedgeval melden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag en komen direct naar u toe in geval van nood.

Sloten Afgebroken

Snel weer naar binnen?

Bij spoed staan wij binnen 30 minuten aan uw deur.

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.