Slotenmaker Utrecht

Op zoek naar een slotenmaker in Utrecht? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Wij staan in Utrecht bekend als de beste slotenmaker voor het monteren van hang en sluitwerk. Wij geven onze klanten advies op maat, dat wil zeggen dat wij eerst vrijblijvend langs komen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben wij aan een foto per mail of Whats-app voldoende.

Slotenmaker LockTight, Utrecht (24/7 bereikbaar)

Zit de deur goed op slot? Mooi, dan kan de familie met een rustig gevoel gaan slapen. Maar wat als het slot niet meer naar behoren functioneert, stuk is of ontzet bij een inbraakpoging? Dan staan wij direct voor u klaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. LockTight is een slotenmaker in Utrecht en bekend met alle problemen op het gebied van hang-en sluitwerk. Woont u in Utrecht en heeft u hulp nodig op dit gebied, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Slotenmaker Utrecht

Wanneer schakelt u Slotenmaker LockTight in?

Hang en sluitwerk

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. Hierbij wordt de cilinder in het slot uitgeboord en er uit getrokken. Met een anti-kerntrek cilinder drukt u dat gevaar afdoende de kop in. Momenteel is dit soort beveiliging een eis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor nieuwbouwprojecten.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Alleen al de aanwezigheid van een dergelijk slot schrikt de meeste inbrekers direct af omdat het teveel tijd kost om binnen te komen. Het plaatsen van goed werkende meerpuntsbeveiliging vraagt de nodige kennis. Slotenmaker LockTight helpt u graag verder.

Sloten vervangen in Utrecht

Woont u in of nabij Utrecht en heeft u een slotenmaker nodig voor het vervangen van uw sloten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag en vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

LockTight

Slotenmaker LockTight Utrecht

Voor particulieren werken wij in Utrecht. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Utrecht?

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak