Slotenmaker Utrecht

Slotenmaker Utrecht

Op zoek naar een slotenmaker in Utrecht? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Wij staan in Utrecht bekend als de beste slotenmaker voor het monteren van hang- en sluitwerk. Wij geven onze klanten advies op maat. Dat wil zeggen: wij kunnen eerst vrijblijvend langskomen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben wij aan een foto per mail of via de app ook voldoende.

Slotenmaker LockTight, Utrecht (24/7 bereikbaar)

Zit de deur goed op slot? Mooi, dan kan de familie met een rustig gevoel gaan slapen. Maar wat als het slot niet meer naar behoren functioneert, stuk is of ontzet bij een inbraakpoging? Dan staan wij direct voor u klaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. LockTight is een slotenmaker in Utrecht en bekend met alle problemen op het gebied van hang- en sluitwerk. Woont u in Utrecht en heeft u hulp nodig op dit gebied, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze slotenservice

Met onze slotenservice willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen en u zo snel mogelijk te hulp schieten. Mocht u uw sleutels verloren zijn dan staat u binnen een mum van tijd weer binnen. Is er ingebroken? Wij zorgen voor een tijdelijke oplossing en komen bij u langs voor volledig herstel. Wilt u om welke reden dan ook uw sloten vervangen? Dat kan, neem direct contact met ons op.

Nieuwe sloten Utrecht

Buitengesloten in Utrecht? Slotenmaker LockTight biedt u een snelle en passende oplossing. Ook sloten moeten van tijd tot tijd worden vervangen. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. Sleutel verloren en u kunt uw huis niet meer binnen. En is uw huis nu nog wel veilig, want wie heeft nu de sleutel? Slotenmaker LockTight regelt in no time nieuwe sloten in Utrecht.

Lees meer over het vervangen van sloten

Sleutel verloren Utrecht

Sleutel verloren in Utrecht of omgeving? U staat voor een gesloten deur en realiseert zich ineens dat de sleutels verdwenen zijn. Dan slaat de schrik toe! Wat nu? Bij LockTight, de slotenmaker in omgeving Utrecht, hebben we professionele kennis van zaken. Het juiste gereedschap zorgt ervoor dat u in een mum van tijd weer binnen bent. U kunt ons op elk uur van de dag bereiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Lees meer

Inbraakpreventie Utrecht

Een inbraak behoort tot de High Impact Crimes en vaak is de emotionele schade groter dat de materiële schade. Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt. Is er bij u ingebroken en bent u op zoek naar een betrouwbare partij betreft inbraakpreventie Utrecht? Slotenmaker LockTight helpt u graag met een spoedafsluiting en met de volledige herstelwerkzaamheden.

Lees meer over inbraakschade herstel

Hang en sluitwerk

Kerntrek beveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder wordt hierbij uitgeboord en er uit getrokken. Cilinders met een anti-kerntrek beveiliging drukt u dat gevaar de kop in.

Lees meer over kerntrek beveiliging.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot, schikt de meeste inbrekers al af.

Lees meer over meerpuntsbeveiliging.

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Utrecht Locktight hebben het SKG keurmerk. Één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight.

Lees meer over het PKVW-certificaat

Sloten vervangen in Utrecht

Woont u in of nabij Utrecht en heeft u een slotenmaker nodig voor het vervangen van uw sloten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag en vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

LockTight

Slotenmaker LockTight Utrecht

Voor particulieren werken wij in Utrecht. Sinds 2004 zijn wij dé slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Utrecht?

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak