Slotenmaker Zeist

Slotenmaker Zeist is 24/7 bereikbaar

Op zoek naar een slotenmaker in Zeist? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Zeist behoort tot ons werkgebied en u kunt bij ons o.a. terecht voor diverse inbraakwerende mogelijkheden. We geven advies op maat. Dat wil zeggen: we komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en geven dan persoonlijk advies. In veel gevallen hebben we aan een foto per mail of WhatsApp ook al voldoende. Noodgeval? Ben u buitengesloten? U kunt ons 24/7 bellen.  De monteur vertelt u tijdens het telefoongesprek binnen hoeveel minuten hij exact bij u is.

Sleutel verloren, u krijgt hulp van slotenmaker Zeist

Staat u in Zeist voor een dichte deur omdat u de sleutel verloren bent? Dan is het allereerst heel vervelend dat u niet naar binnen kunt. Vraag 2 is: waar ben ik de sleutel verloren en is er nu misschien iemand die toegang tot mijn huis heeft? Geen fijn idee. Een slotenmaker in Zeist, LockTight, kan beide problemen voor u oplossen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u om de deur te openen, zonder waarneembare schade aan te richten, en de sloten voor u te vervangen.

Nieuwe sloten - Slotenmaker Zeist

Wij vervangen en repareren sloten en plaatsen alle vormen van hang-en sluitwerk. Aan moderne sluitsystemen worden de allerhoogste kwaliteitseisen gesteld en als slotenmaker in Zeist werkt dan ook alleen met het beste materiaal. Heeft u niet direct sloten nodig maar zoekt u sierbeslag? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Alle sloten die wij plaatsen zijn voorzien van het SKG keurmerk. Er zijn verschillende systemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kerntrekbeveiliging, waarbij wij een anti-kerntrekcilinder plaatsen, of voor meerpuntsbeveiliging. Met dit systeem kunt u deuren en ramen op meerdere plekken afsluiten.

Inbraakpreventie Zeist

De tijd dat we onze deuren en ramen dag en nacht open konden laten ligt helaas ver achter ons. Degelijk en goed functionerend hang-en sluitwerk is al lang geen overbodige luxe meer. Carre, Lyceumkwartier, Patijnpark, Vollenhove, Nijenheim: in welke wijk van Zeist u ook woont, inbrekers kijken niet naar wat er binnen staat maar naar hoe gemakkelijk ze binnen kunnen komen. Met inbraakpreventie van LockTight als ervaren slotenmaker in Zeist houdt u ongenodigde gasten buiten de deur. Dit doen wij door alleen gebruik te maken van betrouwbare en geteste SKG producten. Om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een dergelijk SKG keurmerk verplicht. Lees meer over onze inbraakpreventie en tips tegen inbrekers.

Hang- en sluitwerk Zeist

Om uw woning of bedrijfspand op de juiste manier te beveiligen, is het juiste hang- en sluitwerk essentieel. Laat u daarom adviseren door een professionele slotenmaker in Zeist. Bij LockTight vindt onder andere de volgende beveiligde sloten:

Kerntrekbeveiliging

Een cilinder met een kerntrekbeveiliging voorkomt dat een inbreker een schroef in de cilinder kan schroeven om deze vervolgens samen met de kern uit het slot te trekken. Een kerntrek cilinder moet een trekkracht van 15 Kn kunnen weerstaan.

Meerpuntsbeveiliging

Deuren worden door middel van een meerpuntssluiting op ten minste 3 plekken beveiligd in plaats van 1. Hiermee vergrendelt u de deur optimaal in 1 handeling. Wilt u meer informatie over de diensten van LockTight als slotenmaker in Zeist? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakmensen adviseren u graag.

Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging wordt steeds meer toegepast als beveiliging voor woningen en panden. Houd zowel online als offline controle over toegangsrechten en zie direct wie uw pand of woning binnenkomt. Met elektronische beveiliging weet u zeker, dat er geen verkeerde personen kunnen binnenkomen.

Meer dan alleen slotenmaker in Zeist

Slotenmaker LockTight helpt u niet alleen met reparatie of plaatsing van sloten. Ook in geval van houtschade en houtrot kunt u Slotenmaker LockTight inschakelen. Immers, houtschade en houtrot kunnen uw kozijnen, deuren en sloten dermate aantasten, dat inbrekers vrijbaan naar binnen hebben. Laat daarom in geval van houtschade en houtrot een expert uw houtwerk repareren.

Contact slotenmaker Zeist

Wilt u nieuwe sloten laten plaatsen? Wilt u uw huidige sloten laten bekijken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij onze slotenmaker in Zeist? Neem dan vrijblijvend contact op met Slotenmaker LockTight. Onze specialisten helpen u graag verder met uw wensen en vragen.

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Zeist?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak