Werkgebied

In de omgeving van Utrecht zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse*

Garantie

Professioneel

Bel direct met onze monteur

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met Politiekeurmerk veilig wonen

Merken

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Werkgebied slotenmaker LockTight

Slotenmaker LockTight heeft een ruim werkgebied rondom Utrecht. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit; van sloten vervangen tot het herstellen van inbraakschade. Daarnaast zijn wij een gecertificeerd preventieadviseur PKVW. Ook voor deskundig advies staan wij voor u klaar. Wij helpen u te zorgen dat u en uw bezittingen goed zijn beveiligd.

Werkzame regio

Inmiddels hebben wij ons werkgebied flink uitgebreid. Dit betekent dat u ons naast Utrecht ook in kunt schakelen in de volgende steden: Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Lopik, Meerkerk, Maarssen, Zeist en Woerden. Wij kunnen al onze diensten met hoge kwaliteit en goede service aan u leveren. Wij hebben een 24-uurs service, zodat u in geval van nood altijd door ons geholpen kan worden. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 30 minuten ter plaatse zijn.

Service - politiekeurmerk Veilig Wonen

Bij Slotenmaker LockTight staat goede service voorop. Goede service betekent ook de veiligheid waarborgen door kwalitatief goede producten en materialen te gebruiken. Wij zorgen dan ook voor professionele montage en producten die gecertificeerd zijn met het keurmerk Veilig Wonen. Woningen kunnen gekeurd worden op basis van veiligheid. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is hiervoor een richtlijn. Heeft een product dit keurmerk? Dan voldoet het aan de hoogst gestelde eisen voor beveiliging en inbraakpreventie. Woningen met sloten die het politiekeurmerk hebben lopen zelfs tot 90% minder gevaar voor een succesvolle inbraakpoging. Dit komt doordat inbrekers vaak werken met klein gereedschap. Bij hang-en sluitwerken met het certificaat wordt het voor de meeste inbrekers een onaangename klus om bij u binnen te komen.

 

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Diensten Slotenmaker LockTight

Een slotenmaker is er voor verschillende situaties, van adviezen tot spoedklussen. Wij kunnen u onder andere helpen bij verloren sleutels, het vervangen van sloten en het herstellen van inbraakschade. Kunt u niet naar binnen, omdat u de sleutels kwijt bent? Dan zorgen wij dat u snel weer binnenstaat. Sluit u deur niet meer goed, omdat deze geforceerd is tijdens een inbraak? Wij herstellen de deur voor u. Ook voor advies over de beste sloten kunt u bij ons aankloppen.

Contact

Bij Slotenmaker LockTight houden wij alles in eigen beheer. Zo wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd en heeft u altijd te maken met dezelfde persoon. Heeft u vragen over onze diensten of service? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen.

Slotenmaker Woerden

Heeft u nog vragen over Slotenmaker LockTight?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.