7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Zakelijk

Deurautomaten

Een deurautomaat zorgt ervoor dat uw deur automatisch opent en sluit. Zo houdt u uw handen vrij voor het dragen van belangrijke spullen en hoeft u niet al uw kracht te gebruiken voor het openen van een zware deur. Het systeem zorgt ervoor dat de deur geleidelijk sluit en niet in één klap dicht valt. Het biedt veel gebruiksgemak en is bijvoorbeeld een perfecte oplossing voor VvE’s. Deurautomaten kunt u zowel op buitendeuren als binnendeuren laten plaatsen. Benieuwd of deurautomaten de juiste oplossing zijn voor uw bedrijf? Wij komen graag naar u toe om u van advies te voorzien.

Vrijblijvend advies
Deurautomaat locktight

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Toegankelijk voor iedereen

Wanneer zijn deurautomaten geschikt?

Deurautomaten bieden uitkomst in uiteenlopende situaties. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van toegang tot panden met meerdere bedrijven. In combinatie met een intercom kunt u communiceren met degene die naar binnen wil. Is het gewenst bezoek? Dan opent u de deur op afstand, waarna deze met behulp van een dranger weer sluit.

Ook voor verzorgings- en verpleeghuizen en woningen voor senioren en mindervaliden een ideale oplossing, maar het meest passen we ze toe bij VvE’s. Het bedienen van de deuren gebeurt dan met een intercom. De bediening kan op verschillende manieren, zoals met drukknoppen of sleutelschakelaars, maar ook met een infraroodsensor of een afstandsbediening. Ook elektrische vergrendelingen zijn af te stellen met behulp van de deurautomaat.

Wanneer zijn automatische deuren geschikt
Automatische deur

Universeel toepasbaar

De voordelen

Wij leveren geluidsarme draaideurautomaten die universeel toepasbaar zijn. Zowel binnen- als buitendeuren tot 250 kilo zijn geen enkel probleem voor onze deurautomaten. Er is een keuze uit de trekkende of duwende variant. We zetten de overige voordelen van deurautomaten graag nog even voor u op een rij:

 • Op afstand automatisch deuren openen en sluiten
 • Verbetering van de toegankelijkheid van uw pand
 • Verhoging van de veiligheid
 • Toepassing is mogelijk op binnen- en buitendeuren
 • Hoge mate van gebruiksgemak

Meer weten over deurautomaten voor uw pand? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer