7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Zakelijk

Mechanisch sluitplan

Ruim 40% van de bedrijven krijgt te maken met inbraak. Het grootste deel van die inbraken wordt gepleegd door buitenstaanders. Het overige deel van de inbraken komt van binnenuit. In dit geval zorgen medewerkers ervoor dat inbrekers of inbrekers die werkzaam zijn binnen de organisatie toegang krijgen door bijvoorbeeld sleutels door te sluizen.

Wilt u het risico op interne inbraken bij uw bedrijf verkleinen? Dat kan met een mechanisch sluitplan. Hiermee beheert u wie toegang heeft tot welke ruimtes. Overzichtelijk voor zowel u als de gebruikers, maar ook eenvoudig in gebruik. Het plan is niet aan te passen als het eenmaal geïmplementeerd is, maar wel altijd uit te breiden. Houd er rekening mee dat het door het sleutelcertificaat niet mogelijk is om ongeoorloofd sleutels te bestellen. Alleen de beheerder van het certificaat kan sleutels en cilinders bijbestellen.

Vrijblijvend advies
Mechanisch sluitsysteem

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Veiligheid voorop

Een mechanisch sluitplan opstellen

Met een mechanisch sluitplan bepaalt u zelf wie toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Dit kunt u onderverdelen in hoofdsleutels, groepssleutels en mono sleutels. Een mechanisch sluitplan is niet alleen geschikt voor bedrijfspanden, maar ook voor bijvoorbeeld scholen en winkels. Ook voor VvE’s stellen we vaak sluitplannen op, zodat de bewoners van een pand alleen toegang hebben tot de algemene voordeur, hun eigen voordeur en eventueel de deur van een berging.

De bedoeling is dat er een overzichtelijk plan ontstaat wat betreft de sleutels en het gebruik hiervan. Het gebruik van een sleutelplan vermindert het aantal sloten en sleutels, maar verhoogt wel de veiligheid van het pand en de eigendommen die zich in het pand bevinden. Bij Slotenmaker LockTight helpen we u naar een veilig en optimaal beveiligingssysteem voor uw pand! Voor uw sleutelplan werken we altijd met gecertificeerde SKG-keurmerk en politiekeurmerkcilinders.

Mechanisch sluitplan laten opstellen
Voordelen mechanisch sluitplan

Gebruiksvriendelijk

De voordelen van een mechanisch sluitplan

Een mechanisch sluitplan brengt meerdere voordelen met zich mee, waaronder:

 • Extra veiligheid voor uzelf en uw medewerkers
 • U heeft in eigen beheer wie er toegang heeft tot welke ruimte
 • Hoge mate van gebruiksvriendelijkheid
 • Het aantal sleutels en cilinders is altijd uit te breiden
 • Voordeliger dan een digitaal sluitplan

Als u meer wilt weten over het realiseren van een mechanisch sluitplan voor uw bedrijfspand, kunt u altijd contact met ons opnemen. We voorzien u graag van advies.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer