7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Zakelijk

Mechanisch sluitplan

Ruim 40% van de bedrijven krijgt te maken met inbraak. Het grootste deel van die inbraken wordt gepleegd door buitenstaanders. Het overige deel van de inbraken komt van binnenuit. In dit geval zorgen medewerkers ervoor dat inbrekers of inbrekers die werkzaam zijn binnen de organisatie toegang krijgen door bijvoorbeeld sleutels door te sluizen.

Wilt u het risico op interne inbraken bij uw bedrijf verkleinen? Dat kan met een mechanisch sluitplan. Hiermee beheert u wie toegang heeft tot welke ruimtes. Overzichtelijk voor zowel u als de gebruikers, maar ook eenvoudig in gebruik. Het plan is niet aan te passen als het eenmaal geïmplementeerd is, maar wel altijd uit te breiden. Houd er rekening mee dat het door het sleutelcertificaat niet mogelijk is om ongeoorloofd sleutels te bestellen. Alleen de beheerder van het certificaat kan sleutels en cilinders bijbestellen.

Vrijblijvend advies
Mechanisch sluitsysteem

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Veiligheid voorop

Een mechanisch sluitplan opstellen

Met een mechanisch sluitplan bepaalt u zelf wie toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Dit kunt u onderverdelen in hoofdsleutels, groepssleutels en mono sleutels. Een mechanisch sluitplan is niet alleen geschikt voor bedrijfspanden, maar ook voor bijvoorbeeld scholen en winkels. Ook voor VvE’s stellen we vaak sluitplannen op, zodat de bewoners van een pand alleen toegang hebben tot de algemene voordeur, hun eigen voordeur en eventueel de deur van een berging.

De bedoeling is dat er een overzichtelijk plan ontstaat wat betreft de sleutels en het gebruik hiervan. Het gebruik van een sleutelplan vermindert het aantal sloten en sleutels, maar verhoogt wel de veiligheid van het pand en de eigendommen die zich in het pand bevinden. Bij Slotenmaker LockTight helpen we u naar een veilig en optimaal beveiligingssysteem voor uw pand! Voor uw sleutelplan werken we altijd met gecertificeerde SKG-keurmerk en politiekeurmerkcilinders.

Mechanisch sluitplan laten opstellen
Voordelen mechanisch sluitplan

Gebruiksvriendelijk

De voordelen van een mechanisch sluitplan

Een mechanisch sluitplan brengt meerdere voordelen met zich mee, waaronder:

 • Extra veiligheid voor uzelf en uw medewerkers
 • U heeft in eigen beheer wie er toegang heeft tot welke ruimte
 • Hoge mate van gebruiksvriendelijkheid
 • Het aantal sleutels en cilinders is altijd uit te breiden
 • Voordeliger dan een digitaal sluitplan

Als u meer wilt weten over het realiseren van een mechanisch sluitplan voor uw bedrijfspand, kunt u altijd contact met ons opnemen. We voorzien u graag van advies.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Robbert Mink 3 weken geleden

  Goed geholpen door Rick! In eerste instantie was hij niet telefonisch bereikbaar, kreeg hier netjes een berichtje over. Uiteindelijk heeft hij mij telefonisch verder kunnen helpen, zodat ik zelf de gebroken sleutel uit het slot kon halen. Erg hulpvaardig en oplossingsgericht!

  Sjors van Heel 5 weken geleden

  Volgens afspraak, alles snel geregeld en een nette prijs!

  Ewoud B 5 weken geleden

  Uitstekend geholpen door Rick. Slot wilde niet meer open, Rick heeft het met minimale schade gerepareerd. Aanrader!

  Ad Rebel 8 weken geleden

  Ik ben zeer te spreken over de vakkundige wijze waarop Rick Baan, slotenmaker LockTight, mij geholpen heeft om mij weer toegang te geven toen ik mijzelf per ongeluk buitengesloten had. Hij heeft de moeite genomen om mij zsm te helpen, met vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Zonder verdere schade aan slot en deur is de toegang naar de woning weer mogelijk! Daarnaast goed advies over een aanpassing die ik zou kunnen doen om herhaling te voorkomen. Ik kan deze slotenmaker voor 100% aanbevelen! Hij heeft ook tot volle tevredenheid een tweetal sloten vervangen, geadviseerd over het politie keurmerk veilig wonen, aanpassingen hiertoe gerealiseerd en de aanvraag verzorgd. Prettige wijze van communiceren, adviseren en uitvoeren. Zeer aan te bevelen!!

  Lees meer

  Ruben De Wit 19 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 24 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 25 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 25 weken geleden

  Frank Blom 25 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 25 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 25 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 25 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.