7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Zakelijk

Toegangscontrole

Toegangscontrole is net als een mechanisch of een digitaal sluitplan bedoeld om de veiligheid van uw bedrijfspand te verhogen. Het wordt vooral toegepast wanneer gebruiksgemak van het beheer het belangrijkst is. Toegangscontrole is vergelijkbaar met een digitaal sluitplan. Waar we bij een digitaal sluitplan nog werken met cilinders in de deuren, is dit bij toegangscontrole niet meer het geval. In plaats van cilinders voorzien we de deuren van paslezers. Gebruikers krijgen vervolgens allemaal een eigen pas waarmee ze toegang hebben tot een aantal ruimtes. Dit kunt u per gebruiker op maat instellen en ook op afstand live aanpassen.

Vrijblijvend advies
Digitaal sluitsysteem toegangscontrole

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Toegangscontrole

Hoe werkt het?

Bij toegangscontrole werken we met tags of passen die uw medewerkers voor een lezer kunnen houden als ze een deur willen openen. Er komt vervolgens een signaal binnen in het beheerprogramma. Dit programma registreert dat er iemand naar binnen wil en bepaalt op basis van de instellingen op de tag of pas of dit wel of niet is toegestaan. Als het is toegestaan kan de deur worden geopend en anders blijft hij gesloten. U kunt de instellingen op alle passen op elk moment naar wens aanpassen. Hiervoor hoeft u niet naar de bewuste deuren toe, want het is op afstand in te stellen.

Sluitsystemen
Rick bezig met elektronische beveiliging

Live beheer

De voordelen van toegangscontrole

Toegangscontrole biedt een hoge mate van gebruiksgemak, wat zowel voor u als voor de gebruikers fijn is. Daarnaast brengt het nog een aantal mooie voordelen met zich mee:

 • Extra veiligheid voor uzelf en uw medewerkers
 • Geen mechanische cilinders meer
 • U heeft in eigen beheer wie er toegang heeft tot welke ruimte
 • Op elk moment op afstand live te beheren

Wilt u meer weten over het toepassen van toegangscontrole in uw bedrijfspand? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We voorzien u graag van advies.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer