Elektrisch Slot Met Kaartlezer

Elektrisch slot met kaartlezer

Wilt u uw kantoor beter beveiligen? Hebben uw deuren nog oude sloten en wilt u deze laten vervangen of wilt u uw nieuwe kantoor beveiligen met de nieuwste techniek? Schakel dan slotenspecialist LockTight in. Wij installeren het beste elektrische slot met kaartlezer om uw kantoor of pand zo goed mogelijk te beveiligen. Met de nieuwste technieken wordt het inbrekers zo moeilijk mogelijk gemaakt. Waar oude sloten nog gemakkelijk door inbrekers te breken waren, is ons elektrisch slot met kaartlezer extra goed beveiligd. De innovatieve techniek zorgt ervoor dat enkel de kaarthouder(s) binnen kunnen komen. Bekijk de ISEO Libra elektronische cilinder voor meer informatie over dit type sloten. Ze zijn voor inbrekers een brug te ver.

Waarom een elektrisch slot met kaartlezer?

Bij de renovatie van oude kantoorpanden en de opbouw van nieuwe kantoren zijn de nieuwste sloten niet weg te denken. Sloten met druppel- of kaartlezer worden met regelmaat gebruikt om bedrijfspanden goed te beveiligen. Om de waardevolle spullen, eigendommen en overige spullen te beveiligen, installeert LockTight bij u ons elektrisch slot met kaartlezer. Door de innovatieve techniek achter de sloten realiseert u dit ook voor uw kantoor.

Andere sloten voor uw pand

Bij LockTight vindt u niet alleen ons elektrisch slot met kaartlezer voor uw kantoor of pand. Wij hebben meerdere digitale sluitsystemen om uw locatie zo goed mogelijk te bewaken. Onze digitale sluitsystemen hebben weinig tot geen onderhoud nodig en zijn heel gemakkelijk in gebruik. U kunt zowel online als offline de toegangsrechten regelen. Mocht één van de sleutels kwijt zijn, dan kunt u deze direct uitschakelen, zodat er geen ongenode gasten binnen kunnen komen met die sleutel. Net als ons elektrisch slot met kaartlezer zorgen onze digitale sluitsystemen voor een zeer veilig gevoel voor uw pand of kantoor.

Uw kantoor beter beveiligen

Wilt u uw kantoor of pand graag beter beveiligen? Zijn uw huidige sloten aan vervanging toe of bent u op zoek naar goede sluitsystemen voor uw nieuwe kantoorruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met LockTight. Wij komen graag op locatie om samen met u het beste sluitplan op papier te zetten. Tevens zijn onze installaties van elektrische sloten met kaartlezer zeer goed. Uw ruimtes zijn nog nooit zo goed beveiligd geweest als met de sluitsystemen van LockTight.

LockTight

Meer weten over elektrische sloten met kaartlezer?

Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies. Wij helpen u dan ook graag verder met een elektrisch slot met kaartlezer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw pand voorzien van de beste beveiliging?

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak