7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Wilt u uw kantoor beter beveiligen? Hebben uw deuren nog oude sloten en wilt u deze laten vervangen of wilt u uw nieuwe kantoor beveiligen met de nieuwste techniek? Schakel dan slotenspecialist LockTight in. Wij installeren het beste elektrische slot met kaartlezer om uw kantoor of pand zo goed mogelijk te beveiligen. Met de nieuwste technieken wordt het inbrekers zo moeilijk mogelijk gemaakt. Waar oude sloten nog gemakkelijk door inbrekers te breken waren, is ons elektrisch slot met kaartlezer extra goed beveiligd. De innovatieve techniek zorgt ervoor dat enkel de kaarthouder(s) binnen kunnen komen. Bekijk de ISEO Libra elektronische cilinder voor meer informatie over dit type sloten. Ze zijn voor inbrekers een brug te ver.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Waarom een elektrisch slot met kaartlezer?

  Bij de renovatie van oude kantoorpanden en de opbouw van nieuwe kantoren zijn de nieuwste sloten niet weg te denken. Sloten met druppel- of kaartlezer worden met regelmaat gebruikt om bedrijfspanden goed te beveiligen. Om de waardevolle spullen, eigendommen en overige spullen te beveiligen, installeert LockTight bij u ons elektrisch slot met kaartlezer. Door de innovatieve techniek achter de sloten realiseert u dit ook voor uw kantoor.

  Andere sloten voor uw pand

  Bij LockTight vindt u niet alleen ons elektrisch slot met kaartlezer voor uw kantoor of pand. Wij hebben meerdere digitale sluitsystemen om uw locatie zo goed mogelijk te bewaken. Onze digitale sluitsystemen hebben weinig tot geen onderhoud nodig en zijn heel gemakkelijk in gebruik. U kunt zowel online als offline de toegangsrechten regelen. Mocht één van de sleutels kwijt zijn, dan kunt u deze direct uitschakelen, zodat er geen ongenode gasten binnen kunnen komen met die sleutel. Net als ons elektrisch slot met kaartlezer zorgen onze digitale sluitsystemen voor een zeer veilig gevoel voor uw pand of kantoor.

  Uw kantoor beter beveiligen

  Wilt u uw kantoor of pand graag beter beveiligen? Zijn uw huidige sloten aan vervanging toe of bent u op zoek naar goede sluitsystemen voor uw nieuwe kantoorruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met LockTight. Wij komen graag op locatie om samen met u het beste sluitplan op papier te zetten. Tevens zijn onze installaties van elektrische sloten met kaartlezer zeer goed. Uw ruimtes zijn nog nooit zo goed beveiligd geweest als met de sluitsystemen van LockTight.

  Elektrisch slot met kaartlezer contact