7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

ISEO Libra elektronische cilinder

Met de ISEO Libra elektronische cilinder op uw deur opent de deur met behulp van een smartphone of RFID kaart. Het is een gemakkelijke en veilige knopcilinder voor uw deur. Houdt simpelweg uw smartphone voor de lichtgevende indicator om de deur te openen of bedien de deur op afstand met de speciale app. Dat is de magie van elektronische beveiliging.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
149 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Knopcilinder van ISEO

  Een ISEO Libra elektronische cilinder is ideaal voor zowel bedrijven als particulieren. Bent u niet goed te been? Blijf dan rustig zitten en open op afstand de deur voor huishoudelijke hulp of visite. Ook voor bedrijven is het een goede toevoeging. Zo krijgen alleen bevoegden toegang tot de deur, is iemand uit dienst dan deactiveert u de toegangskaart via de app. De knopcilinder is te plaatsen op nieuwe en bestaande deuren. De deur moet wel beschikken over een Europees cilindergat. Een ander voordeel is dat er geen bedrading is, waardoor de ISEO cilinder makkelijk te installeren is.

  Naast de standaard Libria Smart variant is er ook een Heavy Duty versie. Bij dit model wordt hoge weerstand tegen zware weersomstandigheden gecombineerd met anti-boorbeveiligingen en anti-breukbeveiligingen die voldoen aan de hoogste internationale classificatie. Dit is de enige elektronische cilinder met een IP66-, IP67- en IP69- classificatie.

  Kortom, de ISEO Libra cilinder is de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een deurslot met druppel of een ander soort slot die met een druppel geopend kan worden.

  Iseo-app

  Hoe werkt de ISEO Libra elektronische cilinder?

  Na montage van de ISEO libra elektronische cilinder is het mogelijk de deur te openen door middel van een smartphone of RFID kaart. Houdt deze voor de cilinder en de deur opent. De installering en programmering kan eenvoudig via de ARGO app. Met deze app kunt u als u beheerder toegangsrechten verlenen en de deur openen op afstand. Bij meerdere deuren die voorzien zijn van de ISEO cilinder is het als beheerder mogelijk om de toegang per deur te bepalen. Als gebruiker kunt u met de ARGO app de deur openen en eventueel op passage stand zetten. Met de passage stand kan iedereen gedurende een bepaalde periode gebruik maken van de deur. De ARGO app maakt direct verbinding met de deurvergrendeling, waardoor internetverbinding niet vereist is bij gebruik van de app. Dit kan tot 10 meter afstand van de deur.

  Slotenmaker LockTight – ISEO cilinder

  Bij Slotenmaker LockTight voorzien wij u van een ISEO cilinder. Net als al onze sloten is ook de ISEO libra elektronische cilinder voorzien van een SKG-keurmerk (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Heeft u vragen over de ISEO cilinder of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

  SKG-keurmerk-bij-ISEO-Libra-Elektronische-cilinder.jpeg