Elektronische beveiliging

Maak uw woning smart en veilig

Betrouwbare service 24 uursservice

1 Jaar garantie

Fabrieksgarantie op hang- en sluitwerk

A-merk hang en sluitwerk

Betrouwbaar sluitwerk

Getest en voorzien van SKG keurmerk

onderhoudscontract

Vrijblijvende offerte

Offerte zonder verrassingen achteraf

Elektronisch beveiligingssysteem

Er wordt steeds vaker ingebroken in Nederland en ook in uw eigen omgeving hoort u het steeds vaker. Daarom snappen wij van Slotenmaker LockTight als geen ander dat u de veiligheid van uw gezin en inboedel wilt verzekeren. Als gevolg hiervan monteren en installeren wij steeds vaker elektronische beveiliging bij onze klanten. Hiermee transformeert u uw huis gemakkelijk tot een slimme woning.

Elektronische beveiliging LockTight

Zoekt u een elektronisch beveiligingssysteem? Slotenmaker LockTight biedt u verschillende elektronische beveiligingssystemen om uw woning nog beter te beveiligen,

Vragen elektronische beveiliging?

Wij van Slotenmaker LockTight begeleiden u graag in de overstap naar een elektronisch beveiligingssysteem. Zo adviseren wij u welke producten aansluiten bij uw wensen en behoefte, zullen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen en ook de montage regelen wij voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de overstap naar elektronische beveiliging. Ook voor andere zaken omtrent sloten, hang- en sluitwerk en inbraakpreventie kunt u bij ons aankloppen.

Wij hebben diverse elektronische beveiligingssystemen in ons assortiment waaronder Ring en Google Nest. De elektronische beveiliging die wij bieden is betaalbaar en gemakkelijk om mee te werken, wat het daarom ook interessant maakt voor particulieren. En de montage een elektronisch beveiligingssysteem? Daar hoeft u zich geen zorgen te maken, daar heeft u Slotenmaker LockTight voor. Bent u benieuwd of wij werkzaam zijn in uw woonplaats? Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Ring producten

Een elektronisch beveiligingssysteem die wij u bieden is Ring. Met Ring Home security kunt u uw gehele woning in een oogopslag in de gaten houden. Bekijk direct wie er aanbelt of check of de hond nog wel in de tuin ligt, en dit allemaal vanaf uw smartphone. Het is zelfs mogelijk om een gesprek te voeren via de producten van ring, met behulp van HD video en de tweerichtingsgesprek functie.

Ring video deurbel

Een van de producten van Ring is de video deurbel, een nieuwe innovatie op het gebied van elektronische beveiliging. U kunt gemakkelijk via uw smartphone bekijken wie er voor de deurstaat. Doormiddel van deze deurbel hoeft u nooit meer de deur open te doen zonder dat u weet wie er aanbelt. Vooral in de avond is dit iets waar veel mensen waarde aanhechten. Daarnaast is het ook mogelijk om een gesprek te voeren met de persoon die aanbelt zonder dat u de deur hoeft te openen. Ook handig wanneer u lekker in de tuin zit.

Ring beveiligingscamera’s

Naast de Ring video deurbel hebben wij nog meer producten om de beveiliging van uw woning op te krikken met een elektronisch beveiligingssysteem. Namelijk de reeks Ring beveiligingscamera’s, die bestaat uit de Stick Up cam, Floodlight cam en de Spotlight cam. Alle drie de camera’s hebben unieke eigenschappen en functies. Net als de video deurbel zijn de camerabeelden live te bekijken en te beheren via uw smartphone.

Elektrische Beveiliging Door Ring Home Security

Google Nest

Naast Ring kunt u ook kiezen voor Google Nest als elektronisch beveiligingssysteem. Met de producten van Google Nest is het mogelijk om uw woning te transformeren in een slimme woning. Koppel uw smartphone met al uw apparaten van Nest en u kunt op elk moment bekijken wie zich in en rondom uw woning bevindt. Wij van Slotenmaker LockTight begrijpen dat u zich veilig en comfortabel wilt voelen in uw eigen huis, daarom adviseren wij onze klanten de beveiligingssystemen van Google nest. Met de producten van Nest kunt u met een gerust hart de deur uitgaan, omdat de producten altijd een oogje voor u in het zeil houden. Bent u benieuwd of wij van Slotenmaker LockTight werkzaam zijn in uw omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen met een van onze professionals.

Google Nest producten

Google Nest heeft meerdere producten voor een elektronisch beveiligingssysteem waarmee u de veiligheid van uw woning kunt verbeteren. Het mooiste aan de Google Nest producten is dat ze met elkaar kunnen communiceren, en u het gehele elektronisch beveiligingssysteem kunt beheren via uw eigen smartphone. Daarnaast zijn de producten van Google Nest betaalbaar en hoeft u geen specialist te zijn om het systeem te begrijpen. Deze twee eigenschappen maken de producten van Google Nest erg aantrekkelijk voor particulieren.

Elektronische Beveiliging Door Ring Home Security Systeem

Vragen elektronische beveiliging?

Wij van Slotenmaker LockTight begeleiden u graag in de overstap naar een elektronisch beveiligingssysteem. Zo adviseren wij u welke producten aansluiten bij uw wensen en behoefte, zullen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen en ook de montage regelen wij voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de overstap naar elektronische beveiliging. Ook voor andere zaken omtrent sloten, hang- en sluitwerk en inbraakpreventie kunt u bij ons aankloppen.

Voorbeeld Van Elektronische Beveiliging

Laat uw woning beter beveiligen

En kies voor een van de elektronische beveiligingssystemen van Slotenmaker LockTight

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.