Huissleutel kwijt?

Slotenmaker LockTight helpt u zo snel mogelijk weer naar binnen.

A-merk hang en sluitwerk

Betrouwbare slotenmaker

Politie Keurmerk-erkend en echt lokaal

Advies op maat

24/7 telefonisch bereikbaar

Prijsopgave vooraf, zonder verrassingen achteraf

Betrouwbare service 24 uursservice

Jarenlange ervaring met sloten

90% krijgen wij schadevrij open

Huissleutel kwijt

Haast! Snel wilt u de deur uitrennen, maar beseft dan dat u uw sleutels mist.

Het overkomt de besten onder ons: de huissleutel kwijt zijn. U staat dan al snel met de handen in het haar: u kunt niet zomaar weg, want het huis moet afgesloten worden. Er is ook niemand in de buurt die uw huissleutel bij de hand heeft. Dan kunt u het huis overhoop halen, op zoek naar uw sleutels. Mocht dat niet baten, dan schakelt u Slotenmaker LockTight in. Wij kunnen in de omgeving van Utrecht binnen 30 minuten aanwezig zijn om u verder te helpen.

Poeh, eindelijk thuis. Maar uw sleutels liggen niet op hun gebruikelijke plek in uw tas...

Bent u uw sleutel kwijt en bestaat de mogelijkheid dat u die verloren bent? Dat is erg vervelend. U kunt uw woning niet in én er kan een vreemde rondlopen met uw sleutelbos. In dat geval helpt Slotenmaker LockTight u verder. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen wanneer u uw huissleutel kwijt bent. Zo staat u binnen een mum van tijd weer binnen wanneer u uw huissleutel kwijt bent. Slotenmaker LockTight vervangt in dat geval ook uw sloten, want er bestaat nu kans op inbraak. Tenzij iemand uw sleutels bij u terugbrengt, is het vervangen van de sloten ten zeerste aan te bevelen.

Huissleutel kwijt? Sloten vervangen!

Wanneer u uw huissleutel kwijt bent, is het verstandig om meteen na te denken over het slot van uw voorkeur. Door uw sloten te vervangen, voorkomt u inbraak in uw woning. Uw sleutel kan namelijk in de verkeerde handen gevallen zijn. Tevens eisen veel verzekeraars dat u de sloten binnen 24 uur vervangt wanneer de vinder van uw sleutels uw adres kan achterhalen. Voor het vervangen van uw sloten zijn verschillende veilige opties:

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Kerntrekbeveiliging

Door geluksbeproevende inbrekers wordt er vaak gebruik gemaakt van de zogenoemde ‘kerntrekmethode’. Hierbij wordt de cilinder van uw slot uitgeboord en uit het slot getrokken. Er bestaan zelfs kant-en-klare kerntrekpakken die inbrekers helpen om zo snel en makkelijk mogelijk uw woning binnen te komen. Door cilinders te laten installeren met kerntrekbeveiliging loopt u niet het gevaar dat inbrekers op deze manier uw huis binnendringen.

Meerpuntsslot

Met een meerpuntsslot sluit u uw deur op meerdere punten af. Hierdoor wordt het voor inbrekers heel lastig om binnen te komen. Slotenmaker LockTight installeert graag een driepuntsslot voor u. Deze sloten hebben drie contactpunten in het deurkozijn. Een meerpuntsslot maakt het voor inbrekers moeilijk om de deur open te breken. Zien inbrekers dit slot in uw deur zitten, dan schrikt dat ze vaak al af en beproeven ze hun geluk elders.

Slot met SKG-keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG-keurmerk. Dit is één van de vereisten van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u een PKVW-certificaat, dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW-erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Slotenmaker LockTight is in het bezit van het betreffende keurmerk.

Geen Zorgen Wanneer Huissleutel Kwijt Dankzij Skg Keurmerk

Huissleutel kwijt

Slotenmaker LockTight helpt bij huissleutel kwijt

Wanneer u uw huissleutel kwijt bent, schakelt u Slotenmaker LockTight in. Wij helpen u nauwkeurig en snel. Wij werken nauwgezet, schoon en brengen zo min mogelijk schade toe aan de deur bij het openen van uw woning. Nadat wij u hebben geholpen uw woning weer binnen te treden, is het of er niets gebeurd is en blijft het veiligheidsgehalte van uw woning gewaarborgd. Als extra service geven wij tijdens het proces gratis advies over uw hang- en sluitwerk. Op deze manier proberen we de kans op inbraken te verlagen.

Contact

Bent u uw huissleutel kwijt? Neem dan meteen contact op met Slotenmaker LockTight. Onze monteur komt bij u langs, bekijkt ter plekke de situatie en helpt u snel verder. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen.

Huissleutels Kwijt Contact Locktight

Snel weer naar binnen?

Wij zijn snel ter plaatse in omgeving van Utrecht

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.