7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Sleutels kwijt Utrecht

Het zal je maar gebeuren. Je reikt in je broekzak en je voelt… niks. Je voelt niet de scherpe randen van je huissleutel in je vingertop steken. In een soort verwarde hoofd, schouders, knie en teen voel je aan elke broekzak, jaszak en je eventuele rugzak. Maar tevergeefs. Je staat bij thuiskomst voor een dichte deur omdat je jouw sleutels kwijt bent geraakt in Utrecht. Dagelijks overkomt het mensen dat ze hun huis niet meer in kunnen. Sleutels die kwijt zijn is de meest voorkomende oorzaak hiervan. Als er al iemand is die een reservesleutel van het huis heeft, dan woont deze persoon lang niet altijd in de buurt. Dan moet er een andere oplossing bedacht worden. Die oplossing zijn wij; Locktight slotenmakers.

Dag en nacht staan we voor je klaar met onze 24 uursservice. We staan namelijk naast onze alledaagse slotenmaker service ook voor de inwoners van Utrecht klaar om hen weer in hun huis te laten nadat zij de sleutels kwijt zijn geraakt.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
151 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  LockTight schiet te hulp bij verloren sleutels

  Sleutels kwijt geraakt in Utrecht of omgeving? Geen enkel probleem. Sleutels kwijt geraakt in Utrecht en zelf woonachtig in de omgeving? Wij binnen 30 minuten ter plaatse om je weer toegang tot jouw woning te verschaffen, mits zich geen uitzonderlijke situaties voordoen in het verkeer. Zo sta je snel weer binnen. Wij gaan vakkundig en met het juiste gereedschap te werk, met als gevolg dat u binnen een mum van tijd weer binnen staat, zonder waarneembare schade aan de deur.

  Sleutels-kwijt-in-utrecht

  Tips na het verliezen van de huissleutels

  Nadat de vervelende situatie is verholpen en je weer binnen staat is het verstandig om na te denken over de gevolgen van de verloren sleutel. Als je in het centrum van Utrecht je sleutels bent kwijtgeraakt, bestaat de kans dat een ander deze heeft gevonden. Het is daarom handig om de sloten die de sleutelbos zou kunnen openen, te vervangen. Wij raden aan om een nieuw goed slot te laten installeren. Met een nieuw slot kunt u inbraak in uw woning of bedrijfspand voorkomen. Tevens eisen verschillende verzekeraars dat u de sloten binnen 24 uur vervangt als de vinder van uw sleutels uw adres kan achterhalen. Dit om de kans op inbraak/insluiping zo klein mogelijk te maken, uiteraard ook in hun eigen belang. Als service en om de veiligheid zoveel mogelijk te garanderen, geven wij tijdens het proces advies over hang- en sluitwerk. Ook installeren wij nieuwe sloten en systemen. Wij voorzien uw woning onder ander van meerpuntsluiting, kerntrekbeveiliging en elektronische cilinders. Zo wordt de kans op inbraak van uw woning verlaagd.

  Sleutels kwijt Utrecht? 24/7 bereikbaar

  Slotenmaker LockTight biedt al ruim 15 jaar 24 uursservice voor mensen in een noodsituatie:

  • Als u uw sleutels kwijt bent geraakt in Utrecht en uw huis niet binnenkomt
  • Als u uw sleutels bent verloren en uw sloten met spoed vervangen wilt hebben
  • Als u uw sloten met spoed wilt laten vervangen
  • Als uw sloten kapot zijn
  • Als er bij u is ingebroken en u uw raam/deur niet meer open krijgt
  • Als uw sleutel in het slot is afgebroken
  • Als u zichzelf per ongeluk heeft buiten gesloten

  Meer mogelijkheden bij Slotenmaker LockTight

  Wij helpen u niet alleen naar binnen, wanneer u uw sleutel kwijt bent in Utrecht. Wij helpen u met de beste beveiliging voor uw woning of bedrijf. Slotenmaker LockTight heeft een naam opgebouwd als full-service dienstverstrekker. Wat dit inhoud is dat je naast de standaard slotenmaker dienst ook bij ons terecht kunt voor specialistischere kennis en inbraakpreventie. In het bijzonder inbraakpreventie als gevolg van verloren sleutels. Met deze dienst, zorg je ervoor dat jouw ruimte optimaal beveiligd is.

  Sleutels-kwijt-Utrecht-omgeving
  Sleutels-kwijt-omgeving-Utrecht

  Neem contact met ons op

  Sleutels kwijt in Utrecht?

  Wij staan ook voor u klaar als u voor een dichte deur staat in Bilthoven, Woerden, Maarssen, Breukelen en andere plaatsen in omgeving Utrecht. Als u met ons contact op hebt genomen, komen we altijd direct naar u toe. Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u altijd rekenen op onze betrouwbare professionals. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het openen van uw deur. Dankzij onze lokale vestiging in Nieuwegein zijn we altijd snel ter plaatse. Wij helpen u onder andere als u uw sleutel kwijt bent in Utrecht en verzorgen inbraakpreventie. Bent u benieuwd wat Slotenmaker LockTight nog meer voor u kan betekenen? Neem gerust contact op om je binnen te laten en voor een vervolg afspraak als je jouw woning verder wil beveiligen tegen inbraak en dergelijke.