7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Voorkomen is beter dan genezen

Locktight is in Utrecht en omstreken dé slotenmaker die jouw en anderen helpen bij het tackelen van verschillende problematiek. Zo bieden we onze normale slotenmakersdiensten aan, alsmede diensten die specialistischere kennis vergen. Een onderdeel van deze specialistischere kennis is onze kennis en ervaring in inbraakpreventie in Utrecht en omgeving. Met deze jarenlange ervaring in dit vakgebied weten we namelijk als geen ander hoeveel impact inbraak kan hebben op de gedupeerde. Daarom bieden we onze inbraakpreventieve diensten aan, samen met onze aanbevelingen en een aantal tips. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Inbraakpreventie Utrecht

  Het is uiteraard niet de bedoeling om angst te zaaien rondom het thema van inbraak. Maar het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de statistieken. In Nederland wordt gemiddeld 240 keer per maand ingebroken. Deze inbraken gebeuren voornamelijk in geürbaniseerde omgevingen. Het is dus vooral in de wijken van Utrecht noodzaak om te investeren in inbraakpreventie. Gelukkig is Locktight jouw vertrouwde dienstverlener op het gebied van inbraakpreventie in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat ongenodigde gasten geen schijn van kans maken wanneer zij toegang willen krijgen tot jouw woning of kantoor. Een meerpuntsluiting, kerntrekbeveiliging of wil je alle sloten vervangen? Geen probleem, met beveiliging van LockTight is je huis helemaal inbraakproof.

  Hoe voorkom ik inbraak?

  Inbraakpreventie kan op verschillende manieren: met een alarmsysteem, speciale sloten en verlichting bijvoorbeeld. Om zeker te weten dat je de juiste sloten en systemen in huis haalt, is het altijd verstandig om te letten op het ‘Politiekeurmerk Veilig Wonen’. Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dat betekent dat u bij LockTight terecht kunt!Wij van Locktight zijn specialist in inbraakpreventie. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste systemen gebruikt om jouw woning te beveiligen. Een greep uit ons aanbod:

  Sloten vervangen

  Sloten vervangen is geen klus die je gemakkelijk zelf klaart. Toch is het zaak dat je eens in de zoveel tijd de sloten van je woning vervangt. Over tijd slijten de sloten aan de binnenkant waardoor jouw sleutel niet helemaal lekker past of, erger nog, het staal in het slot verslijt waardoor inbrekers gemakkelijk de sloten kunnen kraken. Daarnaast is het ook mogelijk dat jij je sleutels kwijtraakt of dat je in de loop der maanden zo veel sleutels uit hebt gedeeld aan vrienden, buren en kennissen, die je niet helemaal meer kan achterhalen.

  Uiteraard kan het ook zijn dat je simpelweg een nieuw systeem wil toepassen, waardoor sloten vervangen noodzakelijk is. LockTight heeft voor deze manier van inbraakpreventie een snelle en passende oplossing. Onze experts helpen je in no time aan een nieuwe entree tot uw woning met sterke, nieuwe sloten.

  Inbraakpreventie-slot
  Hang en sluitwerk als inbraakpreventie Utrecht

  Hang- en sluitwerk als inbraakpreventie in Utrecht

  Hang- en sluitwerk is de overkoepelende naam voor alles wat de deur of het raam draagt en sluit. Hangwerk zorgt ervoor dat een deur of raam kan draaien. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk naar binnen en buiten lopen zonder dat we een deur moeten tillen bijvoorbeeld. Sluitwerk zorgt voor de veiligheid en werkt in dit geval als inbraakpreventie in Utrecht. Bij sluitwerk moet je denken aan de sloten op de deuren die bij Locktight te vinden zijn in alle soorten en maten. Meer weten over hang- en sluitwerk als inbraakpreventie in Utrecht? Neem gerust contact met ons op.

  Kerntrekbeveiliging

  Kerntrekken of cilindertrekken is één van de meest voorkomende inbraakmethodes. Insluipers draaien een schroef in het cilinder van het slot en met speciaal gereedschap wordt enorm veel kracht op het cilinder gezet, waardoor hij breekt en uit het slot valt. Een professionele inbreker is op deze manier binnen 30 seconden in uw woning. Weg flatscreen! Deze vorm van inbreken voorkom je met onze kerntrekbeveiliging. We kunnen deze op het cilinder plaatsen, of op een beslag plaatsen met kerntrekbeveiliging. We bevelen deze laatste methode aan, omdat dieven dan bij aankomst dan meteen aan het slot zien dat er kerntrekbeveiliging op zit. Vaak is alleen dit voor een inbreker al genoeg om een deurtje verder te gaan. Kerntrekbeveiliging is een aanrader als inbraakpreventie in Utrecht.

  Zien hoe snel een inbreker binnen is zonder kerntrekbeveiliging? Bekijk de video!

  Meerpuntsluiting

  Een ander inbraakpreventiemiddel in Utrecht om inbraken te voorkomen is het installeren van een meerpuntsluiting. Met dit systeem gaat, met één handeling van de sleutel, de deur op drie punten tegelijk op slot. Je hebt maar één sleutel nodig en vergeet nooit meer om alles goed af te sluiten. Bovendien is een inbreker veel langer bezig met het openbreken van drie sloten, dan met één. Grote kans dat hij het er niet op waagt. Een meerpuntsluiting wordt in de deur gefreesd. Onze experts kunnen je er alles over vertellen.

  Elektronische beveiliging

  Sloten die aansluiten bij de 21e eeuw. Elektronische beveiligingsmaatregelen maken gebruik van apps. Deze apps kunnen je op afstand vertellen wie er in je huis is of wat er gaande is. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de welbekende Ring Video Doorbell. Deze vormen van inbraakpreventie zijn hetgeen wat wij jou kunnen bieden.

  Tips voor inbraakpreventie Utrecht

  De meest belangrijke tip die wij kunnen delen is de noodzaak om de meest toepasselijke oplossing te vinden voor jouw woning. Deze oplossing hoeft daarbij helemaal niet in de papieren te lopen. Sterker nog, inwoners van de gemeente Utrecht kunnen een aanvraag doen op subsidiering voor inbraakpreventieve producten en diensten. Indien u eigenaar én bewoner bent van een koopwoning kun je in de gemeente Utrecht een subsidie aanvragen voor het beveiligen van uw koopwoning volgens het PKVW (Politiekeurmerk veilig wonen). Het doel van deze regeling is om het aantal inbraken in de gemeente Utrecht te laten afnemen. Voor vereniging van eigenaren (VvE) is het mogelijk voor meerdere woningen tegelijk een subsidie aanvraag te doen. Een voorwaarde hiervan is dat 60% van de VvE bestaat uit eigenaar-bewoners.

  Elektrische-sloten-voor-inbraakpreventie-in-Utrecht
  Subsidievoorwaarden

  Subsidievoorwaarden voor inbraakpreventie Utrecht

  Om in aanmerking te komen dient u zowel eigenaar als bewoner te zijn van de woning

  • Voor een aanvraag vanuit een VvE dient 60% eigenaar-bewoner te zijn
  • Voor woningen gebouwd voor 2000: 40% van de kosten met een maximum van €1.000,-
  • Voor woningen gebouwd in 2000 of later: 20% van de kosten met een maximum van €250,-

  Subsidie geldt voor: maatregelen die u hebt laten uitvoeren, beoordeling en inspectie & uitgifte van het certificaat

  Contact voor inbraakpreventie Utrecht

  Heb je een inbraakpreventiespecialist nodig? Neem contact op met onze experts. Je kunt ook het aanvraagvraagformulier invullen voor meer tips omtrent inbraakpreventie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op met tips afgestemd op jouw woning en situatie.

  Contact
  Contact voor inbraakpreventie Utrecht