7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenspecialist Utrecht

Slotenmaker LockTight is al meer dan 15 jaar dé slotenspecialist in Utrecht en omgeving. Sinds 2004 staan wij bekend om onze snelle service en ons betrouwbare advies. In Utrecht staan wij bekend als de beste slotenspecialist voor het monteren van hang- en sluitwerk. Wij geven onze klanten altijd advies op maat. Dat houdt in dat we indien gewenst altijd eerst vrijblijvend bij u langs komen om de situatie te bekijken. Als u ons liever een foto per mail of telefoon stuurt, is dat voor ons ook vaak al voldoende. Bij spoedgevallen zijn wij altijd 24/7 bereikbaar. Woont u in Utrecht? Dan zijn we binnen 30 minuten bij u thuis.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Betrouwbare slotenspecialist Utrecht en omgeving

  LockTight staat voor u klaar met vele verschillende services. De generieke slotenmakerservices zoals het installeren van een nieuw slot, hulp bij verlies van een sleutel of het herstellen van schade tijdens een inbraak zijn bij ons dagelijkse kost. Maar bij Locktight zijn we meer dan een slotenmaker. Wij zijn voor de omgeving van Utrecht een ware slotenspecialisten met professionele kennis van zaken.

  De slotenservice van Locktight

  Op het gebied van specialismen is de slotenservice, bieden we verschillende diensten in Utrecht aan. Zo kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor plannen. Wij creëren sluitplannen en sleutelplannen op maat. Sluitplannen zijn ideaal voor bedrijven met meerdere werknemers. Er zijn namelijk met behulp van onze slotenservice minder sleutels nodig om relevante deuren te openen. Sterker nog, het is mogelijk om alle deuren van het pand te laten openen door één stijl sleutel. Met een sleutelplan bepaalt u zelf wie toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Dit kunt u onderverdelen in hoofdsleutels en gebruikerssleutels. Zo’n sleutelplan wordt meestal gemaakt voor bijvoorbeeld: bedrijfspanden, scholen, hotels, et cetera. De bedoeling is dat er een overzichtelijk plan ontstaat wat betreft de sleutels en het gebruik hiervan. Het gebruik van een sleutelplan vermindert het aantal sloten en sleutels, maar verhoogt wel de veiligheid van het pand en eigendommen die zich in het pand bevinden.

  Een andere slag binnen de expertise van onze slotenspecialisten in Utrecht, naast het maken van sleutelplannen en sluitplannen voor bedrijven in en rondom Utrecht, is het maken van sleutels. Onze sleutelmakers in Utrecht werken de klok rond om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd toegang hebben tot de sleutels die zij nodig hebben. Heeft u meer sleutels nodig om de binnen de perken van uw sleutelplan te werken, heeft u nieuwe werknemers erbij waardoor er een schaarste aan sleutels is of heeft u gewoon weg uw slot vervangen? Dan kunt u bij uw slotenspecialist terecht voor het maken van nieuwe sleutels. Uiteraard staat onze spoeddienst ook voor u klaar in het geval u uw sleutels kwijt bent en u uw huis of pand in moet.

  slotenspecialist Utrecht
  Sloten specialist Utrecht

  Nieuwe sloten Utrecht

  Als u op zoek bent naar sterke sloten in Utrecht, dan zijn nieuwe sloten van slotenmaker Locktight de ideale keuze om de veiligheid van uw woning in Utrecht te verbeteren. Of u nu uw huidige slot wilt vervangen door een nieuw slot of alle sloten van uw woning in Utrecht wilt vervangen, wij staan voor u klaar. Met sterke sloten kunt u uw huis in Utrecht met een gerust hart verlaten.

  Advies op maat slotenspecialist Utrecht

  Of u nu uw sleutels kwijt bent en ons inschakelt voor een spoedgeval, of u uw sloten wilt vervangen omdat ze oud en versleten zijn: bij slotenmaker LockTight slotenspecialist in Utrecht krijgt u altijd advies op maat. Onze monteur komt bij u langs, bekijkt ter plekke de situatie en geeft u persoonlijk advies. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen. Heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag!

  Contact opnemen