7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Een inbraak is een High Impact Crime. Op zoek naar een betrouwbare partij voor inbraakschade herstel? Een inbraak heeft vaak een grote impact op uw privésituatie. Tenslotte is er wel iemand ongewild uw huis binnengetreden en heeft aan uw spullen gezeten. Een inbraak behoort dan ook tot de High Impact Crimes. Vaak is de emotionele schade groter dan de materiële schade. Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
149 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Sloten vervangen

  Een slot vervangen na een inbraak? Na de spoedafsluiting ontvangt u van ons een prijsopgave om de noodoplossing om te zetten in een definitief nieuw slot (inclusief Politiekeurmerk) en de overige werkzaamheden voor inbraakschade herstel. Inbraakschades worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar. Zodra de verzekeraar akkoord geeft op onze prijsopgave zullen wij de herstelwerkzaamheden zo spoedig mogelijk uitvoeren.

  Kerntrekbeveiliging

  Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en eruit getrokken. Er bestaan zelfs kant-en-klare pakken die inbrekers helpen om snel en makkelijk uw woning binnen te dringen. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in.

  Meerpuntsslot

  Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Voorheen ging vaak de voorkeur naar tweepuntssloten. Tegenwoordig is het echter verstandig om voor een driepuntsslot te kiezen. Deze sloten hebben een extra contactpunt in het deurkozijn. Dit maakt het voor inbrekers lastiger om de deur open te breken. De aanwezigheid van een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af.

  Inbraakschade herstel en meer bij Slotenmaker LockTight

  Slotenmaker LockTight werd in 2004 opgericht en heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot een bekend en gewaardeerd bedrijf in de regio Utrecht. Naast inbraakschade herstel kunt u voor alles wat met sloten, hang-en sluitwerk en inbraakpreventie te maken heeft bij ons terecht. We werken altijd met de best mogelijke materialen en zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar. Heeft u te maken gehad met een inbraak en zoekt u een partner op het gebied van inbraakschade herstel? Neem vrijblijvend contact met ons op.