Ook voor een nieuwe deur kunt u prima terecht bij Slotenmaker LockTight.

Dit kan zijn omdat uw huidige deur kapot of aan vernieuwing toe is.

Advies op maat

Meerpuntsluitingen

De beste inbraakbeveiliging

Betrouwbare service 24 uursservice

Professioneel

Bel direct met onze monteur

A-merk hang en sluitwerk

A-merken sloten

Getest en voorzien van SKG keurmerk

Nieuwe deur

Zijn uw deuren toe aan vervanging? Schakel een professional in en voorkom onveilige situaties.

Een deur is de voornaamste toegang tot uw woning. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor ongenodigde gasten. Het is daarom belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt als u een deur aanschaft. Dit kan zijn omdat de huidige deur kapot of verouderd is óf omdat u graag een nieuwe uitstraling van uw huis wenst. Is uw deur aan vervanging toe? Laat het ons weten. Wij kunnen u hierin vrijblijvend adviseren.

Waar moet u op letten bij een nieuwe deur?

Om te beginnen is het het type deur dat u wenst van belang. Past hij in het kozijnwerk? En misschien nog wel belangrijker: past hij bij de uitstraling van uw huis? De volgende stap is het bepalen van het juiste hang- en sluitwerk. Er zijn verschillende oplossingen. Zo kunt u kiezen voor een meerpuntsluiting, maar ook voor kerntrekbeveiliging. Wij gebruiken speciale mallen voor een perfect eindresultaat. Hierin worden ook de scharnieren gefreesd, waardoor de deur perfect sluit.

Het juiste slot

Bij een nieuwe deur hoort ook nieuw hang- en sluitwerk. Sloten met een SKG keurmerk, die inbrekers buiten de deur houden. Dit kan op verschillende manieren:

Kerntrek beveiliging

Inbrekers ‘kerntrekken’ vaak. Dit is een methode waarbij de cilinder van uw slot wordt uitgeboord en verwijderd. Cilinders met kerntrekbeveiliging beveiligen uw woning hiertegen.

Meerpuntsslot

Een meerpuntsslot – de naam zegt het al – sluit uw deur op meerdere punten af. Hierdoor wordt het voor een inbreker een hele klus om binnen te komen. Zodra een dief in de gaten heeft dat hij een meerpuntsslot probeert open te breken, zal hij al gauw een deurtje verder gaan.

Houtreparatie

Is uw deur wel beschadigd, maar niet onherstelbaar? Naast diensten als sloten vervangen en inbraakschade herstel, kunt u bij LockTight ook terecht voor houtreparatie. Onze duurzame methode heeft vele voordelen, voor het milieu maar ook met het oog op de kosten. Om herstel en onderhoud van hout aan te kunnen bieden, heeft LockTight een opleiding gevolgd bij Repair Care

Advies op maat

Kiest u voor Slotenmaker LockTight, dan kiest u voor advies op maat. Onze monteur zal ter plekke altijd eerst de situatie bekijken en u voorzien van passend advies. Dit geldt niet alleen voor advies over de juiste sloten, maar bijvoorbeeld ook over onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.

Heeft u nog vragen over Slotenmaker LockTight?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.