Ook voor een nieuwe deur kunt u prima terecht bij Slotenmaker LockTight.

Dit kan zijn omdat uw huidige deur kapot of aan vernieuwing toe is.

Advies op maat

Meerpuntsluitingen

De beste inbraakbeveiliging

Betrouwbare service 24 uursservice

Professioneel

Bel direct met onze monteur

A-merk hang en sluitwerk

A-merken sloten

Getest en voorzien van SKG keurmerk

Nieuwe deur

Zijn uw deuren toe aan vervanging? Schakel een professional in voor een nieuwe deur en voorkom onveilige situaties.

Deuren zijn de voornaamste toegang tot uw woning. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor ongenodigde gasten. Het is daarom belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt als u nieuwe deuren aanschaft. Dit kan zijn omdat de huidige deur kapot of verouderd is óf omdat u graag een nieuwe uitstraling van uw huis wenst. Is het tijd voor vervanging? Laat het ons weten. Wij kunnen u hierin vrijblijvend adviseren.

Waar moet u op letten?

Om te beginnen is het type nieuwe deur dat u wenst van belang. Past hij in het kozijnwerk? En misschien nog wel belangrijker: past hij bij de uitstraling van uw huis? De volgende stap is het bepalen van het juiste hang- en sluitwerk. Er zijn verschillende oplossingen. Zo kunt u kiezen voor een meerpuntsluiting, maar ook voor kerntrekbeveiliging. Wij gebruiken speciale mallen voor een perfect eindresultaat. Hierin worden ook de scharnieren gefreesd, waardoor het perfect sluit. Locktight is voorzien van de Politiekeurmerk veilig wonen.

Het juiste slot

Bij een nieuwe deur hoort ook nieuw hang- en sluitwerk. Sloten met een SKG keurmerk, die inbrekers buiten de deur houden. Dit kan op verschillende manieren:

  • Kerntrek beveiliging
    Inbrekers 'kerntrekken' vaak. Dit is een methode waarbij de cilinder van uw slot wordt uitgeboord en verwijderd. Cilinders met kerntrekbeveiliging beveiligen uw woning hiertegen.
  • Meerpuntslot
    Een meerpuntslot - de naam zegt het al - sluit uw nieuwe deur op meerdere punten af. Hierdoor wordt het voor een inbreker een hele klus om binnen te komen. Zodra een dief in de gaten heeft dat hij een meerpuntslot probeert open te breken, zal hij al gauw een deurtje verder gaan.
Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Sleutel kwijt?

Naast diensten als sloten vervangen en inbraakschade herstel, kunt u bij LockTight ook terecht voor onze spoeddiensten. Bent u uw sleutels kwijtgeraakt, zonder dat u een kopie heeft? Dan kunt u ons te aller tijden bellen om u in uw huis te laten, zonder dat wij de deur of de sloten beschadigen.

Advies op maat

Kiest u voor Slotenmaker LockTight, dan kiest u voor advies op maat. Onze monteur zal ter plekke altijd eerst de situatie bekijken en u voorzien van passend advies. Dit geldt niet alleen voor advies over de juiste sloten, maar bijvoorbeeld ook over onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.

Nieuwe Deur Reparatie

Heeft u nog vragen over Slotenmaker LockTight?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.