7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Montage maasland deurautomaat

Deurautomaten 8 maart 2024

Vandaag heb ik op een aluminium kozijn een Maasland Groep deurautomaat geplaatst voor een meneer die nu eenvoudig met zijn scootmobiel door de deur kan.

Ik heb een onderplaat in kleur geplaatst welke op het kozijn is gemonteerd zodat de automaat goed vast gezet kon worden. Ook de kabelgoot is in dezelfde kleur aangeleverd. De automaat wordt bediend door een sleutel schakelaar buiten en van binnen met een zilverkleurige elleboog schakelaar. De meneer in kwestie bediend de deur met een handzender. En uiteraard werkt de automaat ook op signaal van de intercom. Aangezien deze deur aan een drukke weg zit is de tijd dat de deur open staat zo kort mogelijk ingesteld op de commando’s van de sleutel- en elleboog schakelaar. Om meneer voldoende tijd te geven om naar buiten te komen is de tijd dat de deur open staat op commando van de handzender langer ingesteld. Deze opdracht is naar tevredenheid van de VvE, de gebruiker en de opdrachtgever opgeleverd.

Ook interesse in een automatische oplossing voor jou deur? Dit kan om praktische redenen, maar ook om hygiënische redenen. Zo kan ik de deur ook laten openen door bijvoorbeeld een contactloze- of schopschakelaar te plaatsen. Neem vrijblijvend contact of voor vragen of advies.