Nieuwe sloten in Utrecht nodig?

Buitengesloten? De sleutel afgebroken in het slot? Zijn de sloten na jarenlang gebruik toe aan vervanging? Of misschien heeft u een beter systeem gezien waarmee u de woning wil beveiligen? Nieuwe sloten in Utrecht regelt u via LockTight: de beste slotenmaker voor het monteren van hang- en sluitwerk. Wij zijn 24/7 bereikbaar, zodat u nooit voor een dichte deur staat. Slotenspecialist Locktight werkt met nieuwe sloten in Utrecht die voorzien zijn van een politiekeurmerk.

LockTight - Slotenmaker Utrecht

LockTight is sinds 2004 slotenmaker in Utrecht en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd in de branche. U kunt bij ons terecht voor alles omtrent nieuwe slotenhang-en sluitwerk en inbraakpreventie. Wij hebben alles in eigen beheer en werken dus volledig onafhankelijk. Voor u als klant betekent dit: korte lijnen, persoonlijk contact en snelle service. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat altijd voorop. Buitengesloten? LockTight is here to help! We zetten als het moet een nieuw slot in de deur. Werkzaam in Utrecht en omgeving.

Sloten vervangen Utrecht

Naast een noodgeval, op het moment dat u voor een dichte deur staat, kunnen sloten ook worden vervangen omdat ze hier simpelweg aan toe zijn of omdat u een beter systeem heeft gezien waarmee u uw deuren wil beveiligen. Ook voor dit soort klussen kunt u bij LockTight aankloppen. Wij hebben diverse soorten sloten in ons assortiment, waaronder ook sloten met kerntrek beveiliging of meerpuntsbeveiliging. Beide typen werken preventief tegen mogelijke inbraken. U bent hierna weer voorzien van een nieuw slot in utrecht.

Het juiste slot

Kerntrek beveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een methode die kerntrekken wordt genoemd. Ze boren de cilinder van het slot uit en trekken deze er vervolgens uit. Bij sloten met kerntrek beveiliging is dit onmogelijk. Meer over kerntrek beveiliging.

Meerpuntsbeveiliging

Met een meerpuntsslot wordt uw deur op meerdere punten afgesloten. Dit maakt het voor inbrekers een heel karwei om binnen te komen, waardoor ze in de meeste gevallen liever een deurtje verder gaan. Meer over meerpuntsbeveiliging.

SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Meer over het PKVW-certificaat.

Voorzie uw woning van het juiste hang- en sluitwerk

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak