7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Sleutelplan

Inbraken in bedrijfspanden nemen de laatste paar jaar alleen maar toe. En hoewel het grootste gedeelte van die inbraken wordt gerealiseerd door buitenstaanders, zien we een opmars in interne inbraak. Daarmee doelen we op medewerkers die toegang of sleutels doorsluizen naar inbrekers of inbrekers die werkzaam zijn binnen de organisatie. Met een sleutelplan, ook wel een sluitplan, verkleint u het risico op interne inbraak.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Sleutelplan-opstellen

  Een sleutelplan opstellen

  Met een sleutelplan (of sluitplan) bepaalt u zelf wie toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Dit kunt u onderverdelen in hoofdsleutels en gebruikerssleutels. Zo’n sleutelplan wordt meestal gemaakt voor bijvoorbeeld: bedrijfspanden, scholen, hotels, et cetera. De bedoeling is dat er een overzichtelijk plan ontstaat wat betreft de sleutels en het gebruik hiervan. Het gebruik van een sleutelplan vermindert het aantal sloten en sleutels, maar verhoogt wel de veiligheid van het pand en eigendommen die zich in het pand bevinden. Bij Slotenmaker Locktight helpen we u en uw pand naar een veilig en optimaal beveiligingssysteem! Wij werken met gecertificeerde SKG keurmerk en politiekeurmerk cilinders die aansluiten op uw gepersonaliseerde sleutelplan. Neem bij vragen gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

  Kosten sluitplan

  De kosten van een goed lopend sleutelplan variëren op basis van  de grootte van het pand en de complexiteit van het plan. Wij als Slotenmaker Locktight zijn 24/ 7 te bereiken en we werken in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Lopik, Meerkerk, Maarssen, Zeist en Woerden. We zijn erg bekend in de markt en onderscheiden ons door onze kennis en professionaliteit. Veel voorkomende systeemfouten of valkuilen weten wij te vermijden door goede communicatie met onze klanten en uiteraard door onze experts met jarenlange ervaring.

  Slotenmaker Woerden

  Contact

  Minder sleutels en een verhoogde veiligheid? Een makkelijk te gebruiken plan? Slechts één sleutel gebruiken voor de relevante deuren? Eenvoudig sleutelbeheer en goede controle over wie waar toegang heeft? Buiten het versterkte beveiligingssysteem zijn dit allemaal voordelen die wij u bieden met een sleutelplan bij Slotenmaker Locktight. Buiten deze services bieden wij ook elektronische sloten zoals: de elektronische ILOQ cilinder, de ISEO Libra lektronische cilinder en de Maasland Flexeria motorcilinder.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons gerust bij vragen over een gepersonaliseerd sleutelplan!

  Contact opnemen