LockTight Sleutelplan staat 24 uur per dag voor u klaar.

24/7 service, altijd bereikbaar

Betrouwbare service 24 uursservice

1 Jaar garantie

Fabrieksgarantie op hang- en sluitwerk

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Merken

A-merken sloten

Getest en voorzien van SKG keurmerk

Sleutelplan

Inbraken in bedrijfspanden nemen de laatste paar jaar alleen maar toe. En hoewel het grootste gedeelte van die inbraken wordt gerealiseerd door buitenstaanders, zien we een opmars in interne inbraak. Daarmee doelen we op medewerkers die toegang of sleutels doorsluizen naar inbrekers of inbrekers die werkzaam zijn binnen de organisatie. Met een sleutelplan, ook wel een sluitplan, verkleint u het risico op interne inbraak.

Een sleutelplan opstellen

Met een sleutelplan (of sluitplan) bepaalt u zelf wie toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Dit kunt u onderverdelen in hoofdsleutels en gebruikerssleutels. Zo'n sleutelplan wordt meestal gemaakt voor bijvoorbeeld: bedrijfspanden, scholen, hotels, et cetera. De bedoeling is dat er een overzichtelijk plan ontstaat wat betreft de sleutels en het gebruik hiervan. Het gebruik van een sleutelplan vermindert het aantal sloten en sleutels, maar verhoogt wel de veiligheid van het pand en eigendommen die zich in het pand bevinden. Bij Slotenmaker Locktight helpen we u en uw pand naar een veilig en optimaal beveiligingssysteem! Wij werken met gecertificeerde SKG keurmerk en politiekeurmerk cilinders die aansluiten op uw gepersonaliseerde sleutelplan. Neem bij vragen gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Kosten sluitplan

De kosten van een goed lopend sleutelplan variëren op basis van  de grootte van het pand en de complexiteit van het plan. Wij als Slotenmaker Locktight zijn 24/ 7 te bereiken en we werken in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Lopik, Meerkerk, Maarssen, Zeist en Woerden. We zijn erg bekend in de markt en onderscheiden ons door onze kennis en professionaliteit. Veel voorkomende systeemfouten of valkuilen weten wij te vermijden door goede communicatie met onze klanten en uiteraard door onze experts met jarenlange ervaring.

Sleutelplan Systeem

Contact

Minder sleutels en een verhoogde veiligheid? Een makkelijk te gebruiken plan? Slechts één sleutel gebruiken voor de relevante deuren? Eenvoudig sleutelbeheer en goede controle over wie waar toegang heeft? Buiten het versterkte beveiligingssysteem zijn dit allemaal voordelen die wij u bieden met een sleutelplan bij Slotenmaker Locktight. Buiten deze services bieden wij ook elektronische sloten zoals: de elektronische ILOQ cilinder, de ISEO Libra elektronische cilinder en de Maasland Flexeria motorcilinder of de Maasland deurautomaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons gerust bij vragen over een gepersonaliseerd sleutelplan!

Sleutelplan

Heeft u nog vragen over LockTight Sleutelplan?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.