7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Politiekeurmerk Utrecht

Iedereen vraag zich wel eens af hoe veilig een eigen woning écht is. Dit hangt af van een aantal componenten, zoals sloten en verlichting. Het antwoord hierop is een Politiekeurmerk Veilig Wonen in Utrecht en omgeving. De sloten van LockTight dragen het Politiekeurmerk.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Wat houdt het Politiekeurmerk in Utrecht en omgeving in?

  Op basis van veiligheid kunnen woningen het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijgen, wanneer de woning in Utrecht en omgeving aan bepaalde eisen voldoet. Tegenwoordig weten inbrekers binnen no time uw woning te betreden, als u een slecht beveiligde woning heeft. Wanneer uw woning voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk in Utrecht of omgeving, vermindert u het slagingspercentage van een inbraak drastisch. LockTight in Utrecht levert u sloten met het Politiekeurmerk.

  De eisen voor een Politiekeurmerk

  Er zijn verschillende eisen aan een Politiekeurmerk verbonden:

  – Op de ramen, deuren en lichtkoepels die eenvoudig te bereiken zijn, moeten gecertificeerde sloten zitten.
  – Uw woning moet verlichting hebben bij de buitendeuren.
  – Iemand die voor uw deur staat, moet u kunnen zien vanuit de hal.
  – Uw woning bevat rookmelders op elke verdieping en op de correcte plek.

  Het behalen van een Politiekeurmerk-certificaat in Utrecht

  Bij het behalen van een Politiekeurmerk, dient u te voldoen aan de hierboven benoemde eisen. Door een preventieadviseur die werkzaam is voor een Politiekeurmerk erkend bedrijf kunt u dit laten controleren. Deze adviseur is er voor u om tips en advies te geven. Na de uitvoering van de benodigde werkzaamheden wordt een laatste check gedaan. Wanneer alles wordt goedgekeurd, kunt u een certificaat in ontvangst nemen. Het politiekeurmerk-certificaat is 10 jaar geldig.

  Subsidie Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Bent u eigenaar en bewoner van een koopwoning? Dan kunt u subsidie aanvragen voor het beveiligen van uw woning. De subsidie is een vergoeding voor onder andere de maatregelen die u heeft genomen, zoals een veiliger slot. Daarnaast is de subsidie ook bedoeld voor de beoordeling & inspectie en voor uitgifte van het certificaat. Uw subsidie is afhankelijk van het jaartal waarin uw huis/appartement is gebouwd, u vraagt deze aan op de website van Gemeente Utrecht.

  Politie keurmerk utrecht

  Slotenmaker LockTight in Utrecht

  Ons bedrijf is in 2004 opgericht en is sindsdien actief in de branche. Bij ons, als slotenmaker Utrecht, kunt u niet alleen terecht voor een politiekeurmerk in Utrecht, maar ook voor alles rondom nieuwe sloten, hang- en sluitwerk en inbraakpreventie. LockTight heeft alles in eigen beheer en werkt dus geheel onafhankelijk. Dit betekent voor u het volgende: persoonlijk contact, korte lijnen en snelle service. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Slotenmaker LockTight zet alles in om u te voorzien van een nieuw slot in de deur en meer. Wij installeren onder meer kerntrekbeveiliging, meerpuntsluitingen en elektronische beveiliging om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen.

  Contact opnemen