Hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit

Geplaatst door de beste slotenmaker in omgeving Utrecht

LockTight

Welk hang- en sluitwerk heb ik nodig?

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies op maat.

Maak een afspraak
Advies

Meerpuntsluitingen

De beste inbraakbeveiliging

Garantie

Professioneel

Bel direct met onze monteur

Merken

Kerntrekbeveiliging

Werkt absoluut preventief

Wat houdt Hang- en sluitwerk in?

Alles wat wordt bedoeld met hang-en sluitwerk heeft te maken met het vastzetten of afsluiten van de draaiende onderdelen aan een gebouw of huis. Dit kan met verschillende producten als sloten, grendels, schuiven en scharnieren. Dit heeft direct te maken met de veiligheid van uw woning. Op de markt bestaan diverse afsluitsystemen met ieder hun eigen unieke voordelen. Hierbij kunt u denken aan mechanische beveiliging, kerntrekbeveiliging of meerpuntsbeveiliging.

LockTight werkt uitsluitend met producten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen bevatten. Zo bent u dus verzekerd van topkwaliteit. Zoekt u sierbeslag? Ook hiervoor kunt u bij LockTight terecht.

Wat houdt het Politiekeurmerk Veilig Wonen in?

Als producten het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen bevatten, voldoen deze aan de hoogste eisen die worden gesteld aan inbraakpreventie en beveiliging. Woningen die beveiligde producten bevatten met dit keurmerk, blijken in de praktijk tot wel 90% minder gevaar te lopen bij pogingen tot inbraak. De reden waardoor er hierbij 90% minder inbraakkans is, komt doordat inbrekers graag snel te werk willen gaan met klein gereedschap. Hang-en sluitwerk met dit certificaat maakt dit voor de inbrekers een stuk onaangenamer om uw huis binnen te komen.

Veilig wonen hang- en sluitwerk Utrecht

Overal wilt u zich graag veilig voelen, maar de belangrijkste plek is toch wel thuis. Dat u heerlijk veilig op de bank kunt zitten en zich nergens zorgen om hoeft te maken. Hoe krijgt u dit voor elkaar? Dit begint met hang- en sluitwerk van Slotenmaker LockTight. Een inbreker wil zo snel mogelijk binnen zijn door niet op te vallen. Lukt dit niet direct dan zal hij zijn inbraakpoging snel staken. Slotenmaker LockTight zorgt ervoor met hang- en sluitwerk dat het voor de inbrekers onaangenaam lang duurt om binnen te komen. De producten die LockTight hiervoor gebruikt zijn producten van de allerhoogste kwaliteit.

Slotenmaker LockTight werkt klantvriendelijk en professioneel:

  • Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie persoonlijk met u door te spreken.
  • Zoekt u professioneel advies over het beveiligen van uw woning? Dat kan bij Slotenmaker LockTight.
  • Sleutel verloren of is-ie afgebroken in het slot? Wij staan 24 uur per dag paraat.
  • Duidelijke prijsopgave en één aanspreekpunt.
  • Bij Slotenmaker LockTight weet u precies waar u aan toe bent.

Hang- en sluitwerk Utrecht opties

Er bestaan verschillende opties voor hang- en sluitwerk. Wij zetten er een aantal op een rijtje voor u:

  • Dievenklauwen
  • Veiligheidsscharnieren
  • Kerntrekbeveiliging
  • Meerpuntsbeveiliging
  • Mechanische sluitsystemen

 

Allereerst zullen wij u iets meer vertellen over Meerpuntsbeveiliging. Om uw deur op de juiste manier te beveiligen tegen inbraak, raden wij u aan uw deur te voorzien van een meerpuntsluiting. Met dit systeem draait u met 1 handeling de deur op drie punten tegelijk op slot. Op deze manier vergeet u niet meer alle drie de sloten op slot te draaien, dit kan namelijk in een keer nu. Deze is naast gebruiksvriendelijk voor u ook absoluut inbraakwerend. Zelfs een inbreker met een koevoet zal hier zijn handen vol aan hebben. Een bijkomend voordeel is dat ook in geval van een calamiteit in huis de deur met 1 handeling vrij te geven is om zodoende de woning spoedig te kunnen verlaten.

Ook helpen dievenklauwen u erbij om inbrekers buiten te houden. Heeft u ramen en/of deuren die naar buiten open gaan? Dan adviseert LockTight u om dievenklauwen te plaatsen bij deze ramen en deuren. Een dievenklauw bestaat uit twee onderdelen, namelijk uit een bus en een stift. Deze onderdelen zijn gemaakt van gehard staal. Een pen wordt doorgaans onder of boven elke scharnier geplaatst. De stift daarentegen komt recht tegenover in de deurpost of het raamkozijn. Door deze dwarsverbinding kan het raam of de deur niet worden geopend aan de scharnierzijde als de scharnierpennen zijn verwijderd.

Tot slot kan kerntrekbeveiliging in Utrecht ook als effectief middel worden gebruikt om inbrekers buiten te houden. Een cilinder met kerntrekbeveiliging zorgt er namelijk voor dat een inbreker geen schroef in de cilinder kan schroeven. Hierna probeert een inbreker de cilinder eruit te trekken met speciaal gereedschap. Een geoefende inbreker weet dit in nog geen 30 seconden te doen. Met kerntrekbeveiliging utrecht is dit te voorkomen.

Voorzie uw woning van het juiste hang- en sluitwerk

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.