Slotenspecialist Utrecht

Slotenmaker LockTight is al meer dan 15 jaar dé slotenspecialist in Utrecht en omgeving. Sinds 2004 staan wij bekend om onze snelle service en betrouwbare advies. In Utrecht staan wij bekend als de beste slotenspecialist voor het monteren van hang- en sluitwerk. Wij geven onze klanten altijd advies op maat. Dat houdt in dat we indien gewenst altijd eerst vrijblijvend bij u langs komen om de situatie te bekijken. Als u ons liever een foto per mail of telefoon stuurt, is dat voor ons ook vaak al voldoende. Bij spoedgevallen zijn wij als slotenspecialist Utrecht altijd 24/7 bereikbaar. Woont u in Utrecht? Dan zijn we binnen 30 minuten bij u thuis, mits zich geen uitzonderlijke situaties in het verkeer voordoen.

Slotenmaker Utrecht

Betrouwbare slotenspecialist Utrecht en omgeving

Slotenspecialist LockTight in Utrecht staat voor u klaar met vele verschillende services. Bij LockTight hebben we professionele kennis van zaken. Wij zetten graag nieuwe sloten in uw deuren of herstellen de ingang van uw woning na een inbraak. Ook wanneer u inbraken juist wilt voorkomen, staan wij voor u klaar met ons uitstekende hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie. Wij stellen graag een duidelijk en veilig sluitplan voor u op en adviseren u over de juiste sloten en beveiliging voor uw woning of pand. Naast Utrecht zijn wij ook werkzaam in onder andere Houten, Zeist en Nieuwegein.

Sleutel kwijt, verloren of afgebroken in het slot?

Staat u plots voor een dichte deur omdat u uw sleutels kwijt of verloren bent? Dat is erg vervelend. Wanneer u LockTight als slotenspecialist Utrecht inschakelt, staan wij binnen 30 minuten voor uw deur om u weer binnen te laten. Is de sleutel afgebroken in het slot? Ook dan helpen we u uiteraard weer naar binnen. Slotenspecialist Utrecht LockTight biedt u altijd een snelle en passende oplossing. Bij spoedgevallen kunt u ons altijd 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken en inschakelen.

Sloten vervangen door slotenspecialist Utrecht

Ook sloten moeten van tijd tot tijd worden vervangen. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. Slotenspecialist Utrecht LockTight biedt diverse systemen die uw woning beveiligen tegen ongewenst bezoek:

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en eruit getrokken. Er bestaan zelfs kant-en-klare pakken die inbrekers helpen om snel en makkelijk uw woning binnen te dringen. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in. Als slotenspecialist in Utrecht raden wij een kerntrekbeveiliging ten zeerste aan voor uw huis.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Deze sloten hebben extra contactpunten in het deurkozijn. Dit maakt het voor inbrekers lastiger om de deur open te breken. De aanwezigheid van een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af. Mede hierom vinden wij als slotenspecialist in Utrecht een meerpuntsbeveiliging een goede toevoeging als inbraakpreventie van uw huis.

Slot met SKG-keurmerk

Alle sloten van Locktight hebben het SKG-keurmerk. Dit is één van de vereisten van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u een PKVW-certificaat, dan dient uw huis of pand te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW-erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals LockTight.

Advies op maat slotenspecialist Utrecht

Of u nu uw sleutels kwijt bent en ons inschakelt voor een spoedgeval, of u uw sloten wilt vervangen omdat ze oud en versleten zijn: bij slotenmaker LockTight slotenspecialist in Utrecht krijgt u altijd advies op maat. Onze monteur komt bij u langs, bekijkt ter plekke de situatie en geeft u persoonlijk advies. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen. Heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Bent u op zoek naar een slotenspecialist in Utrecht?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak

Contact opnemen