Hang- en sluitwerk voor de voordeur

LockTight is actief in Utrecht en omstreken, voor bedrijven zelfs door heel Nederland

LockTight

Heeft u nog vragen over het vervangen van uw sloten?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

Bel ons
onderhoudscontract

Maatwerk

Een digitaal sluitsysteem dat bij uw bedrijf past

Merken

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Advies

24/7 bereikbaar

Voor spoedgevallen

Hang en sluitwerk voor de voordeur

Er is geen fijner gevoel dan weten dat u veilig bent in uw eigen huis. Hang-en-sluitwerk voor uw voordeur geeft u het veilige gevoel waarnaar u op zoek bent. Bij hang- en sluitwerk moet u denken aan alle producten en/of halffabricaten waarmee u een deur of raam afsluit. Hangwerk is alles wat de deur of het raam draagt. Sluitwerk is juist datgene dat een deur of raam daadwerkelijk afsluit. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden voor hang- en sluitwerk voor de voordeur.

Hang- en sluitwerk voordeur | aanbevelingen

Wilt u het beste hang- en sluitwerk voor uw voordeur? Dan raden wij  aan om de voordeur te voorzien van een meerpuntsluiting. Met een meerpuntsluiting draait u de sleutel met één handeling dicht op drie punten tegelijk. Met één sleutel sluit u zo de voordeur drie keer zo goed af. We plaatsen een meerpuntsluiting met behulp van freesmallen en -machines. De meerpuntsluiting wordt op deze wijze op een zorgvuldige manier in uw deur gefreesd. Wij maken gebruik van een professionele stofzuiger waardoor de overlast van stof zoveel mogelijk wordt beperkt. Voordat we vertrekken ruimen wij alles netjes op.

Hangwerk

Hangwerk is de drager van het gewicht. Het zorgt ervoor dat een (voor)deur of raam gemakkelijk open en dicht kan zonder dat u de deur of het raam telkens moet optillen om te sluiten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het van belang is dat de kwaliteit van het hangwerk hoog is. Ten eerste moet dit het gewicht dragen van het raam of de voordeur. Maar ten tweede moet het ook bestand zijn tegen extra druk, als bijvoorbeeld een inbreker een poging doet om uw huis binnen te komen.

Bij hangwerk moet u denken aan bijvoorbeeld:

  • Scharnieren
  • Gehengen

 

Sluitwerk

Sluitwerk zorgt voor de veiligheid van uw woning. Sluitwerk zorgt ervoor dat het samen met hangwerk als hang- en sluitwerk de voordeur, deur of het raam afsluit. Sluitwerk is dan ook dé investering in een veilige situatie voor u en/of uw gezin. Sluitwerk op de voordeur kan het verschil maken om een inbreker buiten de deur te houden tijdens een inbraakpoging. Sluitwerk vindt u bij Locktight in alle soorten en maten, zo ook met het politiekeurmerk.

Bij Sluitwerk moet u denken aan bijvoorbeeld:

  • Sloten
  • Schuiven
  • Grendels

Contact

Wilt u meer weten over hang- en sluitwerk voor uw voordeur? Vraag gerust naar de mogelijkheden via ons nummer. Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen over het vervangen van uw sloten?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.