7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Zakelijk

Digitaal sluitplan

De technologie ontwikkelt zich in een rap tempo. Hierdoor kunnen gebruikers en eigenaren van gebouwen een stap verder gaan in hun beveiliging. Dit is belangrijk, want de veiligheidsrisico’s worden steeds groter. Een normaal slot is gekraakt voor u het doorheeft en een sleutel is in een mum van tijd gedupliceerd.

Een digitaal sluitplan biedt de oplossing. Hierbij maken we gebruik van programmeerbare sleutels in de vorm van tags of passen. Met deze sleutels bepaalt u wie toegang heeft tot welke deur en op welk moment diegene wel of geen toegang heeft. Een verloren sleutel kunt u bovendien direct blokkeren zonder uw pand volledig te moeten voorzien van nieuwe infrastructuur.

Vrijblijvend advies
Digitaal sluitsysteem LockTight

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Op elk moment aanpasbaar

De voordelen van een digitaal sluitplan

De nummer één reden voor het aanschaffen van een digitaal sluitplan voor uw bedrijf is veiligheid. Digitale toegangscontrole is de meest veilige en gemakkelijke manier om uw bedrijfspand te beschermen. Een aantal voordelen van een digitaal sluitplan:

 • Eenvoudig te installeren en onderhouden
 • Zowel online als offline te beheren
 • Overzicht van de toegangsrechten, toegangscodes, sleutels en cilinders met de software
 • Gemakkelijk en snel nieuwe sleutels of toegangsrechten programmeren en verloren sleutels op de zogenaamde zwarte lijst zetten
Voordelen aan digitaal sluitplan
Digitaal sluitsysteem makkelijk en veilig

Gemakkelijk en veilig

Digitaal sluitsysteem

Met elektronische cilinders openen alle deuren met behulp van een smartphone of RFID-kaart. Houd simpelweg uw smartphone voor de lichtgevende indicator om de deur te openen of bedien de deur op afstand met de speciale app. Geef uw medewerkers alleen toegang tot de ruimtes waar ze naar binnen mogen. En gaat er een werknemer uit dienst? Dan deactiveert u de toegangskaart via de app.

 

Duurzame digitale sloten

Digitaal sluitsysteem van iLOQ

De elektronische cilinders van iLOQ zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoorcomplexen, scholen, gemeentehuizen en ziekenhuizen. De unieke elektronische iLOQ-cilinders wekken zelf de benodigde energie op wanneer u de sleutel in de cilinder steekt. Met die energie worden de geprogrammeerde toegangsrechten in de sleutel gecontroleerd. U heeft dus geen batterijen of bekabeling nodig om de cilinder op te laden.

LockTight kan twee verschillende iLOQ sluitsystemen voor u installeren: de iLOQ S5 en de iLOQ S50 NFC. Het verschil is dat de iLOQ S50 NFC energie uit een NFC-smartphone haalt in plaats van de cilinder. De telefoon fungeert als sleutel én als energiebron. Dit is een perfecte oplossing voor sluitsystemen op meerdere of ver uit elkaar gelegen locaties.

 

Digitaal slutisysteem iloq

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer