Digitaal Codeslot Laten Plaatsen Door Locktight

Digitaal codeslot

Bent u zoekende naar de beste beveiliging voor uw kantoor of bedrijf? Wilt u uw huidige sloten van uw bedrijfsruimte laten vervangen of wilt u uw nieuwe kantoor goed laten beveiligen? Zoek dan niet verder. LockTight helpt u graag verder met het digitaal codeslot. Door de installatie van het digitaal codeslot voorkomt u toegang tot uw ruimtes van ongenode gasten en is uw bedrijfsinboedel te allen tijde veilig. Heeft u kantoren gevuld met gevoelige informatie? Dan voorzien wij dit kantoor maar al te graag van een digitaal codeslot. Inbrekers worden afgeschrikt en uw spullen zijn veilig door de innovatieve techniek en de sterke installatie. Deze sloten zijn vrijwel niet te breken, waardoor inbrekers direct eieren voor hun geld kiezen.

Waarom sloten van Locktight?

Slotenmaker LockTight is opgericht in 2004 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bekend bedrijf in Utrecht. U bent bij ons aan het juiste adres. Alles wat met sloten, scharnieren en zelfs digitaal codeslot te maken heeft kunt u bij ons terecht. We zijn volledig onafhankelijk, dus alles is in eigen beheer. Wij geloven dat het leveren van kwaliteit altijd samen gaat met klantvriendelijkheid. Werk is alleen goed als u een tevreden gedachte kunt terugdenken aan onze samenwerking.

Waarom een digitaal codeslot?

Wanneer u veel inboedel in uw bedrijf hebt of kantoorruimtes hebt met gevoelige informatie, is een goede beveiliging de eerste stap om inbrekers tegen te gaan. Met de elektronische iLOQ cilinder hoeft u bijvoorbeeld nooit batterijen of bekabeling te gebruiken om de cilinder op te laden. Deze wekt namelijk zelf energie op en controleert daarmee de geprogrammeerde toegangsrechten van de sleutel. Door middel van ons digitaal codeslot met de nieuwste technieken worden inbrekers afgeschut en blijft uw inboedel veilig op z'n plek staan. Ook gevoelige informatie komt op deze manier niet in handen van verkeerden maar blijft veilig in de mappen bij u op kantoor. Bijkomend voordeel van ons digitaal codeslot is het feit dat ze nauwelijks extra onderhoud nodig hebben. Deze sloten zorgen voor een duurzame veiligheid van jouw kantoorruimte, inboedel en bedrijfsinformatie.

Andere sloten voor bedrijven

Bij LockTight kunt u niet alleen terecht voor ons digitaal codeslot voor bedrijven. Wij hebben ook digitale sluitsystemen en elektrische magneetsloten in ons assortiment. Ons digitale sluitsysteem is zeer veelzijdig en handig in gebruik. U kunt op afstand de toegangsrechten regelen en zowel offline als online mensen toegang weigeren of verschaffen. U kunt zelfs kwijtgeraakte sleutels uitschakelen, waardoor deze sleutels geen toegang meer geven tot de ruimtes. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte te allen tijde perfect beveiligd is en ongenode gasten nul op het rekest krijgen. Heeft u liever een ander alternatief vergelijkbaar met ons digitaal codeslot? Dan is een elektrisch deurslot met code voor u de oplossing. Deze sloten worden ook voorzien van een toegangscode, waardoor er geen ongenode gasten kunnen binnenkomen.

De beste sloten voor bij u thuis

Een digitaal codeslot is (één van) de beste oplossing(en) voor bedrijven, maar LockTight heeft ook zeer goede beveiliging voor bij u thuis. Ook voor uw woning kunnen wij diverse elektronische oplossingen bieden voor uw sloten. Zo kunnen wij u helpen met onder andere de producten van Ring, zoals de Ring videodeurbel of Google Nest. Daarnaast hebben wij versterkte sloten voor op uw deur. Denk hierbij aan onze kerntrekbeveiliging of meerpuntsluiting. Deze sloten werken preventief tegen inbrekers, omdat inbrekers bij voorbaat al 2-0 achterstaan. De moeite voor hun om in te breken in huizen met dergelijke sloten is te groot en kost teveel tijd (als het al lukt).

Digitaal codeslot plaatsen door LockTight

Wilt u uw bedrijf beter beveiligen? Heeft u oude sloten en wilt u deze laten vervangen of wilt u uw nieuwe kantoorruimte voorzien van de meest recente beveiliging? Neem dan vrijblijvend contact op met LockTight. Onze specialisten komen graag bij u op locatie om een sluitplan op maat voor uw bedrijf te maken. De installatie van uw digitaal codeslot wordt deskundig uitgevoerd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om inbrekers of andere ongenode gasten met de elektronische beveiligingsmogelijkheden bij LockTight.

LockTight

Wilt u meer weten over ons digitaal codeslot?

Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies. Wij helpen u dan ook graag met een digitaal codeslot!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw bedrijf voorzien van de beste beveiliging?

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak