Elektronisch Slot Met Badge

Elektronisch slot met badge

Tegenwoordig zijn elektronische sloten niet meer weg te denken uit kantoren, overheidsgebouwen, scholen en zelfs huizen. Deze sloten nemen steeds meer de plaats in van de ‘ouderwetse sloten’. Wilt u uw bedrijf, kantoor of huis ook beter beveiligen? Zijn uw huidige sloten aan vervanging toe en bent u op zoek naar een oplossing van deze tijd? Dan is een elektronisch slot met badge voor u de oplossing. Door de nieuwste technologische ontwikkelingen is het voor inbrekers vrijwel onmogelijk om ongevraagd binnen te komen. Waar oude sloten nog eenvoudig te kraken waren, is een elektronisch slot met badge zowel letterlijk als figuurlijk het slot op de deur.

Waarom een elektronisch slot met badge?

Inbrekers worden tegenwoordig steeds gewiekster op gebied van inbraaktechnieken. Deuren met ouderwetse sloten zijn binnen een handomdraai geopend, waarna de inbreker eenvoudig naar binnen kan. De technologie achter de elektronische sloten is dermate ontwikkeld, dat het digitaal kraken ervan vrijwel onmogelijk is. Daarnaast zijn de sloten zelf veel sterker, waardoor het inbrekers vrijwel onmogelijk wordt gemaakt om in te breken. Met deze sloten zoals de ISEO Libra elektronische cilinder is zowel uw inboedel thuis als de inboedel op kantoor goed beveiligd.

Andere sloten voor uw bedrijf

Bij LockTight kunt u niet alleen terecht voor een elektronisch slot met badge. Wij kunnen diverse sluitsystemen voor u installeren. Dit varieert van digitale sluitsystemen tot reguliere sloten. Onze digitale sluitsystemen zijn perfect voor u wanneer u geen omkijken wilt hebben naar de sloten. Deze sloten hebben vrijwel geen onderhoud nodig en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. U kunt zowel online als offline toegangsrechten regelen. U kunt sleutels zelfs op afstand onklaar maken, wanneer deze zijn gestolen of kwijtgeraakt. Kies bijvoorbeeld voor onze sloten met een badge of voor onze deursloten met druppel. Een elektronisch druppelslot biedt in dezelfde mate bescherming als onze badge varianten. Het is gewoon een goede, betrouwbare oplossing voor bedrijven en organisaties.

Naast onze digitale sluitsystemen hebben wij ook zeer sterke reguliere sloten voor u. Hierbij kunt u denken aan onze meerpuntsluitingen en kerntrekbeveiliging. Met kerntrekbeveiliging zorgt u ervoor, dat inbrekers uw cilinder niet meer kunnen breken. Dit gebeurt tegenwoordig heel vaak, wanneer er ingebroken wordt. De inbrekers zijn dan binnen 25 seconden bij u binnen. De meerpuntsluiting spreekt voor zich. U draait uw deur 1 keer op slot, waarna deze op 3 punten op slot zit. Dit maakt inbreken door deze deuren zeer ingewikkeld voor inbrekers.

Het elektronisch slot met badge door LockTight

Wilt u uw bedrijf of kantoor voorzien van de nieuwste beveiliging? Vraagt uw woning om nieuwe sloten of heeft u sloten nodig voor een nieuwe kantoorruimte? Neem dan vrijblijvend contact op met LockTight. Samen met u zetten wij het beste sluitplan op papier, wij installeren de beste sloten en uw inboedel is te allen tijde goed beveiligd. Realiseer dit direct met de elektronische sloten van LockTight, zoals een elektrisch slot met badge.

LockTight

Meer informatie over elektronische sloten?

Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies. Wij helpen u dan ook graag verder met elektronische sloten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw bedrijf voorzien van de beste beveiliging?

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak