Iloq S10ILoq S10

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardig beveiligingssysteem van iLoq is de iLoq S10 perfect voor u. Met deze slot kunt u op afstand inschakelen wie wel en wie geen toegang krijgt tot uw huis of bedrijf. Door de eenvoudige installatie en de lage onderhoudskosten is dit beveiligingssysteem zeer geschikt voor uw woning. U heeft er geen omkijken naar, terwijl uw huis maximaal beveiligd is met dit systeem.

Hoe werkt de iLoq S10?

De iLoq S10 vervangt hedendaagse beveiligingssystemen door de totaaloplossing. Waar elektronische sloten tegenwoordig nog een mechanische master key hebben of werken op batterijen, is de iLoq S10 op afstand in te stellen. De cilinders van deze slot zijn voor het programmeren, waardoor sleutels / personen kunnen registreren. Deze personen krijgen wel toegang tot het pand of de ruimte, anderen niet. De iLoq S10 heeft wel een master key, maar wanneer deze sleutel als 'vermist' wordt opgegeven in het systeem, dan wordt de toegang met deze sleutel direct geblokkeerd. Hierdoor is deze slot zeer revolutionair in haar soort.

Bovendien bevat de iLoq S10 een generator. Deze generator zorgt ervoor dat het slot altijd ‘aan’ staat. Het slot loopt niet op batterijen waardoor er geen kans bestaat dat het slot leeg raakt. Zo blijft het altijd verbonden om verloren sleutels te blokkeren en om nieuwe sleutels toe te voegen.

Voor wie is deze slot geschikt?

De iLoq S10 is zeer geschikt voor gebouwen en instellingen met hoge beveiligingsvereisten. Zo is deze slot zeer geschikt voor uw woning. Met deze elektronische sloten krijgen inbrekers het heel moeilijk om tot uw woning toe te treden. Ook instellingen binnen de zorg en het onderwijs zijn zeer gebaat bij dergelijke systemen. Waar nu veelal gebruik gemaakt wordt van tokens en pasjes is het iLoq S10 beveiligingssysteem de volgende stap. Het probleem van verdwenen tokens wordt opgelost door het toegangsregistratie systeem. Mochten er sleutels of zelfs de master key verdwenen zijn, dan krijgen deze sleutels geen toegang meer. Hierdoor beveiligd het de vertrouwelijke informatie van instellingen extra goed.

Meer iLoq beveiligingssystemen

LockTight ook de iLoq S50 als beveiligingssysteem beschikbaar. De iLoq S50 is revolutionair in gebruik, daar het de energie voor de ontgrendeling haalt uit de smartphone. Installeer de iLoq app op uw smartphone en verbind het slot met de persoonlijke NFC verbinding. Op deze manier ontgrendelen we het slot en krijgt u toegang tot uw huis of ruimte. ReDe toegang tot ruimtes wordt gemakkelijk geregeld via een cloudbased omgeving. Iedereen in deze omgeving heeft toegang tot de betreffende ruimte(s).

Contact LockTight

Wilt u meer weten over de iLoq S10 of de iLoq S50? Wilt u één van deze elektronische sloten laten installeren? Neem dan vrijblijvend contact op met LockTight. Wij staan u graag te woord, beantwoorden uw vragen en voorzien u van persoonlijk advies.

LockTight

Meer weten over de iLoq S10?

LockTight helpt u verder met vragen en installatie van de iLogS10! Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Beveilig uw woning met de iLoq S10

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak