ILoq S10

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardig beveiligingssysteem is de iLoq S10 perfect voor u. Met de iLoq S10 kunt u op afstand inschakelen wie wel en wie geen toegang krijgt tot uw huis of bedrijf. Door de eenvoudige installatie en de lage onderhoudskosten is dit beveiligingssysteem zeer geschikt voor uw woning. U heeft er geen omkijken naar, terwijl uw huis maximaal beveiligd is met dit systeem.

Hoe werkt de iLoq S10?

De iLoq S10 vervangt hedendaagse beveiligingssystemen door de totaaloplossing. Waar elektronische sloten tegenwoordig nog een mechanische master key hebben of werken op batterijen, is de iLoq S10 op afstand in te stellen. De cilinders van de iLoq S10 zijn voor te programmeren, waardoor sleutels / personen geregistreed worden. Deze personen krijgen wel toegang tot het pand of de ruimte, anderen niet. De iLoq S10 heeft wel een master key, maar wanneer deze sleutel als 'vermist' wordt opgegeven in het systeem, dan wordt de toegang met deze sleutel direct geblokkeerd. Hierdoor is de iLoq S10 zeer revolutionair in haar soort.

Voor wie is de iLoq S10?

De iLoq S10 is zeer geschikt voor gebouwen en instellingen met hoge beveiligingsvereisten. Zo is de iLoq S10 zeer geschikt voor uw woning. Met deze elektronische sloten krijgen inbrekers het heel moeilijk om tot uw woning toe te treden. Ook instellingen binnen de zorg en het onderwijs zijn zeer gebaat bij dergelijke systemen. Waar nu veelal gebruik gemaakt wordt van tokens en pasjes is het iLoq S10 beveiligingssysteem de volgende stap. Het probleem van verdwenen tokens wordt opgelost door het toegangsregistratie systeem. Mochten er sleutels of zelfs de master key verdwenen zijn, dan krijgen deze sleutels geen toegang meer. Instellingen met vertrouwelijke informatie worden op deze manier extra goed beveiligd.

Meer iLoq beveiligingssystemen

Naast de iLoq S10 heeft LockTight ook de iLoq S50 als beveiligingssysteem beschikbaar. De iLoq S50 is revolutionair in gebruik, daar het de energie voor de ontgrendeling haalt uit de smartphone. Door de iLoq app op uw smartphone te installeren wordt het slot verbonden met de persoonlijke NFC verbinding. Op deze manier wordt het slot ontgrendeld en krijgt u toegang tot uw huis of ruimte. De toegang tot ruimtes wordt gemakkelijk geregeld via een cloudbased omgeving. Iedereen in deze omgeving heeft toegang tot de betreffende ruimte(s).

Contact LockTight

Wilt u meer weten over de iLoq S10 of de iLoq S50? Wilt u één van deze elektronische sloten laten installeren? Neem dan vrijblijvend contact op met LockTight. Wij staan u graag te woord, beantwoorden uw vragen en voorzien u van persoonlijk advies.

LockTight

Meer weten over de iLoq S10?

LockTight helpt u verder met vragen en installatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

Beveilig uw woning met de iLoq S10

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak