7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Elektronische iLOQ cilinder

Wellicht heeft u wel eens gehoord van iLOQ. iLOQ is een bedrijf dat slimme en duurzame sluitsystemen ontwikkelt. Met de elektronische sluitsystemen van iLOQ heeft u een duurzaam digitaal slot in uw deur. De unieke elektronische iLOQ cilinders wekken zelf de benodigde energie op wanneer u de sleutel in de cilinder steekt. Met de energie die de iLOQ cilinder zelf opwekt, controleert de geprogrammeerde toegangsrechten de sleutel. U heeft dus nooit batterijen of bekabeling nodig om de cilinder op te laden! Vervolgens controleert deze de toegangsrechten van de sleutel. Deze elektrische manier van beveiligen is erg efficiënt en zal in de toekomst steeds vaker voorkomen.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
149 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Veilig en eenvoudig

  De digitale identificatie maakt de elektronische iLOQ cilinders en sleutels zeer veilig in gebruik. De producten van iLOQ zijn goedgekeurd door verscheidene beveiligingsorganisaties, en zijn onmisbaar in de beveiliging van uw woning. De sleutels zijn fysiek aan elkaar identiek en kunnen op ieder gewenst moment worden hergebruikt. Heeft u bijvoorbeeld uw iLOQ sleutel verloren? Dan kunnen de toegangsrechten van de sleutel meteen worden verwijderd, zodat de sleutel niet meer gebruikt kan worden. Vindt u uw sleutel echter terug, dan kunnen de toegangsrechten weer op dezelfde sleutel geplaatst worden. Het voordeel is dat u uw sloten en sleutels bij verlies nooit meer hoeft te vervangen. Dit is niet alleen geld- en tijdsbesparend, maar ook ontzettend duurzaam.

  Voordelen van een iLOQ cilinder

  De iLOQ cilinder is een digitale versie op het mechanische sluitplan. Het sluitsysteem van de elektronische iLOQ cilinders is zowel online op afstand als offline te beheren. De software geeft de gebruiker direct een overzicht van de toegangsrechten, sleutels en cilinders. Op eenvoudige wijze kunt u snel nieuwe sleutels of toegangsrechten programmeren en verloren sleutels op de zogenaamde zwarte lijst zetten. Tevens zijn de iLOQ cilinders gemakkelijk te installeren en onderhoudsvrij. Daar helpt LockTight u graag bij. De knopcilinder is te plaatsen op nieuwe en bestaande deuren. De deur moet wel beschikken over een Europees cilindergat. Dan zijn er geen bouwkundige aanpassing nodig aan uw deur of kozijn.

  ILOQ-Nederland

  Diverse iLOQ producten

  Elektronische iLOQ cilinders zijn niet alleen geschikt voor zakelijke locaties, zoals kantorencomplexen, scholen, gemeentehuizen en ziekenhuizen, maar ook voor particuliere woningen, appartementencomplexen en studentenhuisvesting. LockTight kan twee verschillende iLOQ sluitsystemen voor u installeren: de iLOQ S10 en de iLOQ S50 NFC. Het verschil is dat de iLOQ S50 NFC energie uit een NFC smartphone haalt in plaats van de sleutel. De telefoon fungeert als sleutel én als energiebron. Dit is een perfecte oplossing voor sluitsystemen op meerdere of ver uit elkaar gelegen locaties.

  iLOQ werkt zonder batterijen wat zorgt voor weinig onderhoudstijd en -kosten. Bovendien staat de iLOQ S10 en S50 altijd in verbinding met andere technologische apparaten (waaronder uw smartphone). Hierdoor is het eenvoudig om de toegangsrechten actueel te houden en bij te schalen, indien dit nodig is.

  Slotenmaker LockTight

  Slotenmaker LockTight voorziet u graag van een iLOQ cilinder. Net als al onze sloten, is ook de iLOQ cilinder voorzien van een SKG-keurmerk (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Heeft u vragen over de iLOQ cilinder of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  SKG-keurmerk-bij-Elektronische-ILOQ-cilinder.jpeg