7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Wilt u uw woning, bedrijf of ruimte beveiligen met sloten zonder dat u sleutels nodig heeft? Denk dan eens aan het installeren van een van de elektronische sloten van iLoq. Dan is de iLoq S50 de beste toegangsbeveiliging voor u. De iLoq S50 wordt verbonden met uw mobiele telefoon door middel van een NFC verbinding. Via deze verbinding krijgt het slot energie om te ontgrendelen.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Het iLoq S50 beveiligingssysteem

  De iLoq S50 beveiligingssystemen werken dus zonder sleutel. U verbindt uw smartphone door middel van de iLoq app met uw slot om te ontgrendelen. Door middel van de NFC verbinding krijgt het slot de benodigde energie, waardoor het slot wordt ontgrendeld. De toegang tot uw woning, ruimtes of bedrijf wordt cloudbased geregeld, waardoor u te allen tijde controle houdt over de bevoegden en onbevoegden in uw ruimtes. Zo kunt u toegangsrechten direct verlenen of ontnemen, kunt u toegangsrechten tijdelijk verlenen en heeft u de beschikking over realtime rapporten over hen die wel en geen toegang hebben.

  De iLoq S50 voor wie?

  Dit slot is zowel geschikt voor ruimtes waar veel mensen toegang tot hebben, als ruimtes waar weinig mensen toegang tot mogen hebben. Door het cloudbased regelen van toegangsrechten kunnen collega’s direct toegang krijgen tot een specifieke ruimte, indien dit nodig is. Daarnaast loopt u als bedrijf niet het risico dat uit dienst tredende collega’s sleutels thuis hebben van uw bedrijf. U hoeft ze enkel het toegangsrecht tot uw bedrijf te ontnemen. Met de iloq S50 blijft vertrouwelijke informatie, apparatuur en uw kas te allen tijde goed beveiligd. Ook voor uw woning werkt dit net zo. Heeft u een kennis, schoonmaker of buurman die bij u thuis iets moet regelen, kunt u op afstand hem of haar de toegang verschaffen tot uw woning. U heeft zelf nooit meer het probleem van een kwijtgeraakte sleutel, een afgebroken sleutel of een stroef slot.

  Andere iLoq beveiligingssystemen

  Niet alleen de iLoq S50 is verkrijgbaar bij LockTight. Ook de iLoq S10 installeren wij graag voor u. De iLoq S10 werkt met geregistreerde sleutels die energie geven aan de cilinders, waardoor het slot ontgrendelt. Bij beiden wordt op afstand toegang al dan niet verleend tot ruimtes, woningen of bedrijven. Indien sleutels of zelfs de master key als vermist wordt ingesteld, wordt de toegang met deze sleutel(s) direct geblokkeerd. De iLoq S10 werkt wel met normale sleutels, in tegenstelling tot de iLoq S50. Wel kunt u bij beide sloten op afstand de toegang regelen in uw persoonlijke systeem.

  Contact LockTight

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de iLoq S50 of de iLoq S10? Wilt u één van deze sloten laten plaatsen bij uw bedrijf of woning? Neem dan gerust contact op met LockTight. Wij helpen u graag met persoonlijk advies en beantwoorden al uw vragen over deze toegangssloten.