Elektrisch Slot Met Druppel Door Locktight

Elektronisch slot met druppel

Is uw bedrijf of kantoor toe aan verbeterde beveiliging? Wilt u uw oude sloten laten vervangen of heeft uw nieuwe kantoorpand nieuwe sloten nodig? Dan is een elektronisch slot met druppel de oplossing voor u. Deze sloten zijn voorzien van de nieuwste technologie, waardoor de sloten zo goed mogelijk uw kantoor beveiligen tegen ongenode gasten. Slotenmaker LockTight komt bij u op locatie om een sluitplan op te stellen en om vervolgens het best mogelijke elektronische slot met druppel te plaatsen. Innovatieve techniek zorgt voor de beste veiligheid van uw kostbare (kantoor)eigendommen.

Waarom een elektronisch slot met druppel?

In de praktijk merken wij, dat inbrekers steeds creatiever worden op gebied van inbraaktechnieken. Zonder veel sporen achter te laten, weten zij zich binnen een halve minuut naar binnen te werken. ‘Normale’ sloten zijn kinderspel voor de doorgewinterde inbreker, dus ontwikkelt de techniek achter de sloten ook mee. Digitale sloten worden in steeds meer kantoren, overheidsgebouwen en scholen gebruikt. Ook sloten van huizen zijn steeds vaker digitaal. Met de ontwikkelde techniek van digitale sloten houdt u de inbrekers wel buiten de deur. De sloten zijn op digitaal vlak vrijwel niet te kraken door de nieuwste technieken. Daarnaast zijn deze sloten zeer sterk, waardoor de sloten ook niet met geweld open te breken zijn. Daarom zijn elektronische sloten met druppel de perfecte vervanger van de ‘normale’ sloten.

Meer dan alleen elektronische sloten

Slotenmaker LockTight is niet voor niets de slotenspecialist in Utrecht en omgeving. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een elektronisch deurslot met druppel. Wij hebben nog veel meer beveiligingsoplossingen voor u beschikbaar. Op gebied van digitale sluitsystemen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een deurslot met code of een elektronisch slot met badge. Deze sloten zijn ideaal, wanneer u eens in de zoveel tijd uw beveiliging wilt vernieuwen. U hoeft enkel een nieuwe code in te stellen en de beveiliging is vernieuwd. Dat scheelt aanzienlijk ten opzichte van het continu vervangen van uw sloten. Wilt u hier liever een variant van laten plaatsen? Dan kunt u ook kiezen voor een ISEO Libra of een digitaal codeslot.

Naast de elektronische sloten met druppel heeft LockTight ook de beste beveiliging van iLOQ beschikbaar. Met de iLOQ S10 en de iLOQ S50 wordt de toegang op afstand zeer actueel bijgehouden. Door verbinding met de NFC van uw mobiele telefoon kunt u eenvoudig toegangsrechten bijwerken. De sloten krijgen energie en gaan open door de verbinding met de mobiele telefoon ofwel als de sleutel in het slot gedaan wordt. De energie die hierdoor vrijkomt, zorgt voor de connectie met het slot en de toegang naar binnen. Dit maakt de iLOQ sloten - naast een elektronisch slot met druppel - zeer veilig en betrouwbaar.

Een elektronisch slot met druppel laten plaatsen?

Wilt u uw woning of kantoor beter beveiligen? Is een elektronisch slot met druppel voor u de oplossing op gebied van beveiliging en wilt u dit zo snel mogelijk voor elkaar hebben? Neem dan direct vrijblijvend contact op met de experts van Slotenmaker LockTight. Wij komen graag bij u langs om het sluitplan te bespreken en om van daaruit de beste sloten te plaatsen.

LockTight

Meer informatie over elektronische sloten?

Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies. Wij helpen u dan ook graag verder met een elektrisch slot met druppel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw bedrijf voorzien van de beste beveiliging?

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak