7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Maasland Flexeria motorcilinder

De Flexeria toegangssystemen bieden u een nieuwe manier van mobiele toegang. Met het complete en flexibele toegangssysteem kunt u voortaan sloten openen met uw smartphone. De systemen van Flexeria zijn eenvoudig en vlot geïnstalleerd op iedere deur en een echte toevoeging aan de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Door het gemak en betrouwbaarheid zijn de toegangssystemen van Flexeria perfect voor onder andere de thuiszorg, woningbouw, distributie etc. Uiteraard bieden de systemen van Flexeria ook de optie om gebruik te maken van een normale sleutel, voor de gebruiker die zijn smartphone niet wil of kan gebruiken. De eerste drie maanden is het beheer op het Flexeria cloud management platform volledig gratis voor iedereen. Daarna kunt u gemakkelijk uw toegang verleningen met vijf jaar. Bent u benieuwd of Slotenmaker LockTight de Flexeria toegangssystemen monteert in uw woonplaats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een vakman.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
151 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Maasland Flexeria mogelijkheden

  Flexeria heeft verschillende soorten sloten te onderscheiden aan de verschillende kenmerken.

  Flexeria motorcilinder

  De motorcilinder is standaard voorzien van het SKG*** keurmerk. De draaiknop aan de binnenzijde is een turn en go, en is voorzien van een standaard draaiknop (mogelijk om te kiezen voor een grotere draaiknop voor betere pakfunctie). De motorcilinder is gemakkelijk te monteren op bestaande enkel- en meerpunts vergrendelingen. Standaard zes AA batterijen bijgeleverd (optioneel met externe 12V DC voeding). Ook te bedienen met optionele afstandsbediening.
  Maasland Flexeria Motorcilinder Met Skg Keurmerk

  Maasland deurautomaat

  Een geluidsarme enkele draaideurautomaat is een universeel automaat toepasbaar voor zowel binnen- als buitendeuren tot 250 kg. Mogelijk in trekkende of duwende uitvoering en zelfsluitend bij spanningsuitval. De Maasland deurautomaat kan op verschillende manieren worden bediend, uiteenlopen van infrarood tot drukknoppen. Het programmameren van diverse opties zoals push en go, meldingen etc kan via de deurautomaat zelf. Wilt u meer informatie ontvangen over een Maasland deurautomaat? Neem gerust vrijblijvend contact op via 06 – 22737388 en bespreek uw behoeften.

  Maasland elektronische deurautomaat

  Inbraakpreventie.jpg

  Flexeria Motocilinder afstandsbediening

  De afstandsbediening van de Maasland Flexeria Motorcilinder is een compact en licht, en is daarom ideaal om te gebruiken als sleutel. Met de afstandsbediening vergroot u het gebruiksgemak van alle producten van Flexeria. Gemakkelijk uw deuren openen en sluiten met één druk op de knop. Net als met uw smartphone kunt u met de afstandsbediening ook draadloos al uw sloten openen, handig voor wanneer uw telefoon leeg is. Volgens de specificaties van de afstandsbediening heeft het een bereik van 25 meter, uit ervaren weten wij dat dit iets minder kan zijn wanneer u binnen bent.

  Specificaties afstandsbediening:

  • Kleine, compacte en lichte afstandsbediening
  • De afstandsbediening bevat 3 knoppen
  • Werkt op 868MHz
  • De afstandsbediening is te koppelen met alle producten/sloten van Flexeria

  Flexeria beheer

  De systemen van Flexeria zijn te beheren via de mobiele applicatie van Flexeria, tevens is het ook mogelijk om het platform te bezoeker in browser. In de systemen van Flexeria wordt onderscheid gemaakt tussen de sloteigenaar, gebouwbeheer en het organisatiebeheer.

  Sloteigenaar:

  Een sloteigenaar krijgt bij ieder slot van Flexeria vijf digitale sleutels (toegang met een smartphone) standaard geleverd. Na de eerste drie maanden dient de sloteigenaar zelf zijn toegang te verlengen met vijf jaar, om weer toegang te krijgen tot alle functies.

  Gebouwbeheer:

  De gebouwbeheer functie is bedoeld om de toegang van gemeenschappelijke deuren van een gebouw te beheren. Het gaat dus om de deuren die niet direct gerelateerd zijn aan een persoon of familie, denk bijvoorbeeld aan de algemene voordeur van een pand. De gebouwbeheer functie is de omgeving voor bijvoorbeeld een woningstichting of vereniging van eigenaren.

  Organisatiebeheer:

  De functie van het organisatiebeheer is bedoeld voor organisaties die gebruik willen maken van gedeeld sleutelbeheer. Hiermee is het mogelijk groepen aan te maken en per groep te behalen tot welke deuren ze bijvoorbeeld toegang hebben. Vervolgens is het van belang dat iedere gebruiker (medewerker) wordt ingedeeld in een groep die gerelateerd is aan zijn of haar functie.

  Over ons

  SKG sloten Slotenmaker LockTight

  De Flexeria Sloten zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk (stichting kwaliteit gevelbouw), net als alle sloten die wij van Slotenmaker LockTight leveren. Stichting kwaliteit gevelbouw is een onafhankelijke instantie die sloten test op de duurzaamheid en sterkte. Om in aanmerking te komen voor het PKVW (Politie keurmerk veilig wonen) is het een vereiste dat al uw sloten zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk. Lees meer over het PKVW en check of u in aanmerking komt.

  Politiekeurmerk Maasland Flexeria Motorcilinder

  Andere elektronische optie bij Locktight

  Als expert op het gebied van slotenmaken, zal het u niet verbazen als we aangeven ook andere goede opties hebben op het gebied van elektronische beveiliging. Zo installeren we bij veel bedrijven en organisaties onze ISEO Libra met elektronische cilinders. Deze sloten worden bedient door badges of druppels om toegang gemakkelijk en secuur te regelen.

  Maasland Flexeria motorcilinder in uw huis of bedrijfspand?

  Heeft u nog vragen over een van de producten van Flexeria? Of bent u benieuwd of wij ook in uw woonplaats of werkplaats werkzaam zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee, en luisteren altijd naar de wensen en behoeften van onze klanten.