Elektrisch magneetslot

Elektrisch Magneetslot
Wilt u uw kantoor of bedrijf beter beveiligen? Wilt u uw huidige sloten vervangen of wilt u een geheel nieuw kantoor voorzien van de beste beveiliging? LockTight is specialist in sloten voor bedrijven. Met een elektrisch magneetslot beveiligt u uw kantoor of bedrijf optimaal. Door gebruik te maken van een druppel of kaartlezer kan het elektrisch magneetslot pas ontgrendeld worden, waardoor inbrekers van een koude kermis thuiskomen. Wilt u uw bedrijfsgegevens, waardevolle spullen en andere eigendommen beter bewaken? Schakel dan LockTight in en laat een elektrisch magneetslot installeren op uw deuren.

Waarom een elektrisch magneetslot?

Tegenwoordig is inbreken steeds moeilijker, want kantoren worden steeds beter beveiligd door middel van camera's en verbeterde sloten. De nieuwe technologie sloten werkt afschrikwekkend voor inbrekers. 'Normale' sloten zijn gemakkelijk te kraken met het juiste gereedschap. Met een elektrisch magneetslot heeft uitsluitend de eigenaar van de druppel of de pas toegang tot de ruimte. Het elektromagnetische slot wordt ontgrendeld door een kaart- of druppellezer, die uw kantoor of bedrijf het beste kan beschermen. Daarnaast vragen deze sloten om weinig tot geen onderhoud. Slechts een goede installatie van het elektrisch magneetslot is voldoende om uw ruimtes zo goed mogelijk te bewaken. Mocht het slot toch onderhoud nodig hebben, dan kunt u LockTight direct inschakelen om het benodigde onderhoud te laten uitvoeren. Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk door, naast het gebruik van sloten, ook andere elektronische beveiliging in te zetten.

Andere sloten voor bedrijven

Slotenspecialist LockTight raadt ook andere sloten voor bedrijven aan. Wij installeren niet allen elektrische magneetsloten, maar hebben diverse digitale sluitsystemen in ons assortiment. Met de digitale sluitsystemen van LockTight kunt u zowel offline als online de toegang en toegangsrechten beheren en controleren. Zo kunt u zowel op afstand als op locatie adequaat actie ondernemen, zodra een sleutel kwijt is of wanneer een sleutel in handen is gekomen van een onbevoegde. Net als bij het elektronisch magneetslot heeft het digitale sluitsysteem van LockTight weinig tot geen onderhoud nodig en is de beveiliging van uw bedrijf of kantoor optimaal geregeld.

Contact met Slotenmaker LockTight

WIlt u uw bedrijf graag beter beveiligen? Heeft uw kantoor of bedrijf nieuwe sloten nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij slotenspecialist LockTight? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag met het installeren van een elektrisch magneetslot voor uw bedrijf of kantoor. Wij komen bij u op locatie om een sluitplan op maat te maken. Samen zorgen we ervoor dat uw kantoor veilig blijft.

LockTight

Wilt u meer weten over een elektrisch magneetslot?

Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies. Wij helpen u daarom graag met een elektrisch magneetslot!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw bedrijf voorzien van de beste beveiliging?

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak