Sloten vervangen? Laat u adviseren door Slotenmaker LockTight.

De beste slotenmaker in omgeving van Utrecht.

LockTight

Zijn uw sloten toe aan vervanging?

Sloten vervangen, maar u weet niet wat u nodig heeft? Laat u vrijblijvend adviseren door Slotenmaker LockTight.

Maak nu een afspraak
Advies op maat

Snel en accuraat

24 uur per dag 7 dagen in de week

Betrouwbare service 24 uursservice

1 Jaar garantie

Fabrieksgarantie op hang- en sluitwerk

A-merk hang en sluitwerk

A-merken sloten

Getest en voorzien van SKG keurmerk

Sloten vervangen

Sloten vervangen door een professionele slotenmaker in omgeving van Utrecht. Slotenmaker LockTight heeft voor u een snelle en passende oplossing.

Ook sloten moeten van tijd tot tijd vervangen worden. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen.

Sleutel verloren en u kunt niet eens uw huis meer binnen. Erger nog, is uw huis nu nog wel veilig, want wie heeft nu de sleutel? Slotenmaker LockTight heeft voor u een snelle en passende oplossing.

Wanneer  kunt u het beste de sloten vervangen?

Het kan ook zijn dat u een nieuwe woning betrokken heeft en u niet zeker weet wie er allemaal nog een sleutel van uw nieuwe huis hebben. De oude eigenaar heeft u dan wel een hele bos sleutels overhandigd en u verzekerd dat alle sleutels aanwezig zijn, maar toch…

Ook in het onaangename geval dat u uw huissleutel verloren bent en u graag het zekere voor het onzekere wilt nemen is het een goed idee de sloten te laten vervangen. Dit is het vakgebied van Slotenmaker LockTight.

 

Het juiste slot

Kerntrek beveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder wordt hierbij uitgeboord en er uit getrokken. Cilinders met een anti-kerntrek beveiliging drukt u dat gevaar de kop in. Lees meer over kerntrek beveiliging.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot, schikt de meeste inbrekers al af. Lees meer over meerpuntsbeveiliging.

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight. Lees meer over het PKVW-certificaat

Advies op maat

Bij ons kunt u terecht voor hulp en vrijblijvend advies. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u snel, doeltreffende wijze verder helpen.

Met het vervangen van het slot wordt vaak het vervangen van de cilinder bedoeld, zodat oude sleutels niet langer op het slot passen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een heel nieuw systeem.

Zelf uw sloten vervangen?

Dat kan natuurlijk. Alles is mogelijk, maar u heeft het nu wel over de beveiliging van uw huis en uw kostbare bezittingen. Goedkoop is vaak duurkoop en soms is het beter om de zaken door een echte professional te laten aanpakken. In dit geval, een professionele slotenmaker.

Slotenmaker LockTight heeft reeds jaren ervaring. Wij werken vlot, schoon en doeltreffend. Wij nemen uw gemoedsrust uiterst serieus en geven de dief geen kans.

 

Heeft u nog vragen over het vervangen van sloten?

Neem gerust contact met ons op

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.