Sloten vervangen LockTight adviseert u

De beste slotenmaker in omgeving van Utrecht.

Advies op maat

Snel en accuraat

24 uur per dag 7 dagen in de week

Betrouwbare service 24 uursservice

1 Jaar garantie

Fabrieksgarantie op hang- en sluitwerk

A-merk hang en sluitwerk

A-merken sloten

Getest en voorzien van SKG keurmerk

Sloten vervangen

Sloten vervangen? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Slotenmaker LockTight biedt altijd een snelle en passende oplossing. Ook sloten moeten van tijd tot tijd worden vervangen. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. Slotenmaker LockTight beveiligt uw woning geheel naar uw wensen. Wilt u weten of u goed beveiligd bent tegen inbraak? Doorstaat uw huidige woning het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Geef inbrekers geen kans en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Met het vervangen van een slot wordt vaak het vervangen van de cilinder bedoeld, zodat oude sleutels niet langer op het slot passen. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een compleet nieuw systeem.

Locktight Gecertificeerde Slotenmaker Met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Sleutels kwijt?

Neem geen risico’s met uw eigen veiligheid. De sloten van uw woning, kantoor of garage zijn voor vingervlugge inbrekers zo gekraakt. Tegenwoordig zijn er gelukkig goede sluitingssystemen op de markt die de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Bij verlies of diefstal van een sleutel is het helemaal verstandig om direct uw slot te laten vervangen door LockTight. Er kan namelijk een vreemdeling rondlopen met uw sleutel. De meeste inbrekers zijn gelegenheidsinbrekers. Dit zijn geluksbeproevers die in actie komen wanneer ze de gelegenheid zien om snel en makkelijk in te breken. Een niet afgesloten deur of een bereikbaar openstaand raam is bijvoorbeeld een aantrekkelijk doelwit. Een inbraak is zó gepleegd.

Bij vervanging van uw slot volstaat het meestal om de cilinder van het slot te laten vervangen. Dan krijgt u nieuwe sleutels die op de cilinder passen, waarmee het probleem afgedaan is. U kunt er echter ook voor kiezen om meteen inbraak werend hang- en sluitwerk te laten installeren. Dan kunt u er zeker van zijn dat uw woning goed beveiligd is en dat inbrekers uw deur voortaan overslaan. Wanneer u uw sleutels kwijt bent geraakt, is het verstandig om uw sloten te laten vervangen door Slotenmaker LockTight. Gaat het om een spoedgeval, omdat u uw huissleutel verloren bent en voor een dichte deur staat? Ook dan kunt u ons inschakelen.  U weet immers maar nooit wie de sleutel heeft gevonden! Wij werken nauwgezet, schoon en zonder waarneembare schade aan uw deur.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Het juiste slot

U kunt uw woning met verschillende soorten sloten beveiligen: met een kerntrekbeveiliging, een meerpuntsslot of een slot met SKG-keurmerk. Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en uit het slot getrokken. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in. Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot schrikt de meeste inbrekers al af. Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben tevens het SKG-keurmerk, één van de vereisten van het PKVW-certificaat (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Wilt u een PKVW-certificaat, dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u realiseren door een erkend preventieadviseur uw woning te laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW-erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals slotenmaker LockTight.

Bij Locktight Alleen Sloten Met SKG Keurmerk

Sloten vervangen

Kosten besparen door zelf sloten te vervangen?

Dat raden we af! Wanneer u zelf uw sloten gaat vervangen bespaart dat kosten. Realiseert u zich daarentegen wel dat de beveiliging van uw huis en uw bezittingen in het geding zijn. Goedkoop is helaas vaak duurkoop en soms is het beter om de zaken door een echte professional te laten aanpakken; in dit geval een professionele slotenmaker. Bij LockTight hebben we jarenlange ervaring. Bovendien werken werken wij snel, schoon en doeltreffend. Bij LockTight zijn betrouwbare vakmannen werkzaam die perfecte kwaliteit leveren en altijd vriendelijk zijn. Wij denken altijd met u mee, want wij streven ernaar méér te doen dan alleen uw sloten vervangen. Samen met u gaan wij aan de slag om uw huis of bedrijfspand zo veilig mogelijk te maken.

Wat zijn dan de kosten voor sloten vervangen?

Dat is een goede vraag, waar we niet direct antwoord op kunnen geven. De prijs van het vervangen van sloten is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan het soort slot, het type installatie en de kwaliteit van het slot. Neem contact op met ons – dan kunnen we op basis van uw situatie een prijsindicatie geven.

Advies op maat sloten vervangen

Wilt u weten of de sloten bij u thuis nog wel up-to-date zijn? U kunt bij ons terecht voor hulp en vrijblijvend advies. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen. Is onze monteur bij u thuis om een slot te vervangen, dan bekijkt hij ter plekke de situatie en geeft u passend advies. Wilt u uw sloten vervangen of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Sloten vervangen

Heeft u nog vragen over het vervangen van sloten?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.