Sleutels kwijt geraakt?

Slotenmaker LockTight helpt u zo snel mogelijk weer naar binnen.

LockTight

Sleutels verloren in omgeving Utrecht?

Wij komen direct ter plaatse en helpen u zo snel mogelijk naar binnen.

Bel 06 - 22 73 73 88
Betrouwbare service 24 uursservice

Betrouwbare slotenmaker

Politie keurmerk erkend en echt lokaal

Advies op maat

24/7 Telefonisch bereikbaar

Prijsopgave vooraf zonder verrassingen achteraf

A-merk hang en sluitwerk

Jarenlange ervaring met sloten

90% Krijgen wij schadevrij open

Sleutels kwijt?

Helaas overkomt het de besten onder ons.

U staat voor uw woning en realiseert zich opeens dat uw sleutels nergens te bekennen zijn. Dan slaat de schrik toe. Die handige buurjongen erbij roepen? Een ijzerdraadje door de brievenbus? Nee, een professional inschakelen!

24 uursservice van Slotenmaker LockTight

Met onze professionele kennis van zaken en het juiste gereedschap staat u binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan uw deur. Niets is zo frustrerend als buitengesloten zijn van uw huis, dat begrijpen we bij Slotenmaker LockTight maar al te goed. We zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen als dit. In Utrecht en omgeving zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse om u weer toegang tot uw woning te verschaffen, mits zich geen uitzonderlijke situaties voordoen in het verkeer.

Het juiste slot

Sleutel kwijt en uw slot laten vervangen? Dan is het goed om meteen na te denken over het slot van uw voorkeur. Er zijn verschillende oplossingen:

Kerntrek beveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en er uit getrokken. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in.

Meerpuntsslot

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af.

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Eén van de vereisten van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u een PKVW-certificaat, dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight.

Inbraakpreventie

Wij werken nauwgezet, schoon en brengen zo min mogelijk schade toe aan de deur bij het openen van uw woning. Nadat wij bij u langs zijn geweest is er niets van te zien en blijft het veiligheidsgehalte van uw woning gewaarborgd. Als extra service geven wij tijdens het proces gratis advies over uw hang- en sluitwerk.  Op deze manier proberen we de kans op inbraken te verlagen.

Advies op maat

Of u uw sleutels nu bent verloren en ons inschakelt voor een spoedgeval, of uw sloten wilt vervangen omdat ze oud en versleten zijn: bij Slotenmaker LockTight krijgt u altijd advies op maat. Onze monteur komt bij u langs, bekijkt ter plekke de situatie en geeft u persoonlijk advies. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen.

Snel weer naar binnen?

Wij zijn snel ter plaatse in omgeving van Utrecht

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.