Zakelijk

Slotenmaker LockTight voor onderhoud en reparatie, sluitplannen en ontruimingen

Garantie

Een betrouwbare partner

Die onnodige schade voorkomt

onderhoudscontract

Onderhoudscontract op maat

Voorkom hoge kosten

Advies

24/7 bereikbaar

Voor spoedgevallen

Zakelijk

Bij Slotenmaker LockTight bieden wij ook services voor de zakelijke markt; denk hierbij aan sluitplannen, ontruimingen en onderhoud. Wij werken voor bedrijven en organisaties ook buiten de regio Utrecht.

Sluitplan

Een sluitplan is ideaal voor bedrijven. Bij een groter bedrijf is eerder de noodzaak om een professioneel sluitplan op te laten stellen dan kleine bedrijven. Met name grote bedrijven gebruiken een sluitplan om te zorgen dat de juiste werknemers toegang hebben tot de juiste ruimtes. Niet iedereen kan zomaar overal naar binnen, dit komt ten goede van de veiligheid. Uiteraard is er altijd een moedersleutel waarmee alle deuren geopend kunnen worden.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Ontruimingen

Wekelijks zijn er ontruimingen en beslagleggingen voor deurwaarders en incassobureau’s in opdracht van woningcorporaties, politie en justitie. Bij deze ontruimingen en beslagleggingen assisteren de vakkundige medewerkers van Slotenmaker LockTight assisteren hierbij. Met onze ervaring en technieken maken bij een deur binnen een mum van tijd open. Wij zorgen dat een huis veilig betreed kan worden zonder onnodige overlast voor de gedupeerde. Bij ontruimingen en beslagleggingen dient altijd politie aanwezig te zijn om de veiligheid te waarborgen. Is het pand na het openen vrijgegeven door de politie? Dan vervangen wij vakkundig alle sloten en kan de eigenaar van het pand deze weer gebruiken.

Onderhoud en reparatie

Hang- en sluitwerk heeft onderhoud nodig. Dit onderhoud hoeft niet altijd ingrijpend te zijn, het kan gaan om een schroefje of het schoonmaken van een mechanisme. Toch is het belangrijk dat dit onderhoud plaatsvindt om te zorgen dat de hang- en sluitwerken optimaal blijven functioneren. Voor beveiliging is het belangrijk voor een bedrijf of organisatie om hier aandacht aan te schenken. Bij Slotenmaker LockTight komen wij graag bij u langs voor een controle van uw hang- en sluitwerken of de beveiliging van uw gebouw. Voor zakelijke klanten maken wij een onderhoudscontract op maat die volledig aangesloten is op de situatie. Ieder bedrijf of organisatie heeft een ander contract nodig.

Contact – Slotenmaker LockTight

Wij willen de beste service geven daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar voor noodgevallen. Met onze 24-uurs service zorgen wij dat u in geval van nood zo spoedig mogelijk door ons geholpen wordt. Bent u opzoek naar assistentie bij een ontruiming? Moet hang- en sluitwerk gerepareerd worden? Of heeft u een slotenmaker nodig voor een andere klus? Neem gerust contact met ons op om samen met onze vakkundige medewerkers de mogelijkheden te bespreken.

Sluitplan op maat

Heeft u nog vragen over Slotenmaker LockTight?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.