Producten

De beste producten voor uw bedrijf 

Advies op maat

24/7 Telefonisch bereikbaar

Bel direct met onze monteur

Betrouwbare service 24 uursservice

Professioneel

Prijsopgave vooraf zonder verrassingen achteraf

A-merk hang en sluitwerk

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Producten

Met zakelijke producten van Slotenmaker LockTight zijn de details voor uw kantoor tot in de puntjes verzorgd. Geef werknemers eenvoudig toegang tot de juiste ruimtes, open de deuren met een RFID kaart en bedien deuren op afstand. Onze producten maken uw werk makkelijker.

De beste producten voor uw bedrijf

Bij Slotenmaker LockTight bieden wij diverse producten die bijdragen aan het gemak en de beveiliging van uw organisatie; van deurautomaten tot toegangssystemen. Alle producten die wij leveren voldoen aan hoge veiligheidseisen. In ons assortiment vindt u onder andere de Maasland deurautomaat, de Maasland Flexeria en de ISEO Libra elektrische cilinder.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Maasland deurautomaat

Het openen van binnen-en buitendeuren tot 250 kg is voor een Maasland deurautomaat geen enkel probleem. Het is een geluidsarme draaideurautomaat die universeel toepasbaar is en verkrijgbaar is in een trekkende en duwende variant. Zo wordt het verplaatsen van goederen naar een andere ruimte een eenmansklus in plaats van een taak die meer mankracht vereist.  Afhankelijk van uw wensen kunt u de bediening van de deur instellen; van infarood tot drukknoppen. Deze specificaties installeert u gemakkelijk via de deurautomaat, er is geen programmeerapparaat nodig.

Maasland Flexeria

Met het Maasland Flexeria toegangssysteem kunt u sloten voortaan openen met uw smartphone. Hiermee heeft u een nieuwe manier van mobiele toegang. Naast toegang met een smartphone biedt het systeem ook nog de mogelijkheid een normale sleutel te gebruiken. De mobiele applicatie van Flexeria zorgt ervoor dat u de systemen makkelijk kunt beheren. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in mogelijkheden voor de sloteigenaar, gebouwbeheer en organisatiebeheer.

ISEO Libra elektrische cilinder

Open uw deuren eenvoudig met de ISEO Libra elektronische cilinder. Net als de Maasland Flexeria is deze knopcilinder te bedienen met uw smartphone. Houdt uw smartphone of RFID kaart voor de lichtgevende indicator en de deur opent. Dit is een ideale toevoeging voor bedrijven. U bepaalt namelijk zelf wie toegang krijgt tot bepaalde ruimtes en is een werknemer niet meer in dienst dan deactiveert u simpelweg de toegang via de ARGO app. De Iseo Libra elektronische cilinder is op iedere deur met een Europees cilindergat te monteren.

Sluitplan voor bedrijven

Slotenmaker LockTight levert kwaliteit

Van producten tot onderhoud, wij voorzien u op meerdere vlakken. Voor zakelijke klanten kunnen wij een onderhoudsplan op maat samenstellen. Zo bent u altijd verzekerd van veilige sloten en is uw organisatie optimaal beveiligd. Bent u geïnteresseerd in een sluitplan? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Slotenmaker Nieuwegein

Heeft u nog vragen over Slotenmaker LockTight?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.