Deurslot Met Druppel

Deurslot met druppel

Elektronische toegang, elektronische beveiliging en elektrische sloten zijn tegenwoordig de manier om kantoren, bedrijven en overheidsinstellingen te beveiligen. Ook onderwijs- en gezondheidsinstellingen maken steeds vaker gebruik van dergelijke beveiliging. Met name een deurslot met druppel- of kaarttoegang wordt vaak toegepast binnen deze instellingen. Door een deurslot met druppel, ofwel een slot met badge, te laten plaatsen, worden uw deuren en ruimtes beter beveiligd. De metalen sloten zijn verleden tijd, waardoor sabotage van sloten ook achter ons gelaten kan worden. De druppels verschaffen vanaf nu de toegang tot bevoegden. Wilt u uw deuren voorzien van een deurslot? Neem dan Slotenmaker LockTight in de armen. Wij plaatsen niet alleen de beste sloten en sluitsystemen, wij voorzien u ook nog eens van het beste advies op maat.

Waarom een deurslot met druppel?

Elektronische beveiliging voor de deuren naar uw kantoor of bedrijf vergroten de veiligheid van uw bedrijf en inboedel aanzienlijk. Dergelijke sloten schrikken inbrekers af en zijn lastig te saboteren. De grote toename van elektronische sloten is niet vreemd, aangezien inbrekers steeds handiger worden in het kraken en saboteren van sloten. Hierdoor moeten de elektronische sloten ook steeds meer ontwikkeld worden. Het deurslot met druppel van LockTight is voorzien van de meest recente software, waardoor deze vrijwel niet te saboteren is. Bijkomend voordeel van deze sloten is de hoeveelheid onderhoud die nodig is. Ons deurslot met druppel is onderhoudsarm, waardoor u vrijwel geen bijkomende kosten zult hebben met dit slot. Dit slot is een duurzame beveiliging van uw bedrijf en inboedel.

Andere sloten voor uw bedrijf

Niet alleen ons deurslot met druppel is zeer geschikt voor uw bedrijf of kantoor. Slotenmaker LockTight heeft verschillende elektronische sloten om uw bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen. Wij zijn specialist in digitale sluitsystemen zoals elektronisch slot met druppel. Met deze systemen kunt u op afstand instellen wie wel en wie geen toegang heeft tot de beveiligde ruimte. Dit slot is perfect, wanneer een collega van u de sleutel heeft verloren. Zo is de ISEO Libra elektronische cilinder een veelbesproken optie in de goede zin van het woord! U kunt deze sleutel op afstand onklaar maken, zodat de nieuwe eigenaar van deze sleutel geen toegang kan krijgen tot de ruimte. Ook ons elektrisch magneetslot sluit perfect aan bij de beveiliging voor uw bedrijf. Dit slot is vergelijkbaar met het deurslot met druppel. Het enige verschil is, dat u gebruik maakt van een pas in plaats van een druppel.

Contact Slotenmaker LockTight

Wilt u een deurslot met druppel laten plaatsen? Bent u benieuwd naar onze andere sluitsystemen of wilt u de mogelijkheden bij LockTight bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van ons deskundig advies.

LockTight

Wilt u meer weten over ons deurslot met druppel?

Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies. Wij helpen u daarom graag verder met een deurslot met druppel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw bedrijf voorzien van de beste beveiliging?

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak