7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Helaas zijn de besten onder ons ook wel eens hun sleutels kwijt.

Sleutels kwijt

U staat voor uw woning, bent klaar om naar binnen te gaan en grijpt naar uw broekzak of tas om uw sleutels eruit te halen. Maar dan slaat de schrik toe, uw sleutels zijn nergens te bekennen. In de meeste gevallen zijn uw sleutels dichterbij dan u denkt en is het een kwestie van even goed zoeken om ze terug te vinden. Maar bent u écht uw huissleutel kwijt en kunt u ze nergens vinden, dan is dat erg vervelend. Die handige buurjongen erbij roepen? Een ijzerdraadje door de brievenbus? Nee, een professional inschakelen! Hiermee voorkomt een verdere problemen en doet u geen schade aan uw deur of sluitwerk.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  24-uursservice bij sleutels kwijt

  Met onze professionele kennis van zaken en het juiste gereedschap staat u binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan uw deur. Niets is zo frustrerend als buitengesloten zijn van uw huis, dat begrijpen we bij Slotenmaker LockTight maar al te goed. We zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen wanneer u uw sleutels kwijt bent. In Utrecht en omgeving zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse om u weer toegang tot uw woning te verschaffen, mits zich geen uitzonderlijke situaties voordoen in het verkeer. Zo staat u snel weer binnen als u uw sleutels kwijt bent en dat zonder dat wij blijvende schade hebben aangericht.

  Waarom Slotenmaker LockTight?

  • Slotenmaker LockTight heeft jaren ervaring en is uitgegroeid tot een begrip in Utrecht en omgeving
  • Zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
  • Wij werken enkel en alleen met hang- en sluitwerk die gecertificeerd zijn met het SKG keurmerk
  • Slotenmaker LockTight is een gecertificeerde slotenmaker met het politiekeurmerk veilig wonen
  • Altijd vlot aanwezig op locatie en hanteert vaste tarieven
  • Wij voorzien onze klanten van gratis advies met betrekking tot veiligheid
  Locktight Gecertificeerde Slotermaker Met Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Het juiste slot

  Sleutels kwijt? Dan is het goed om meteen na te denken over het slot van uw voorkeur. Tenzij iemand uw sleutels bij u terugbrengt, is het vervangen van de sloten aan te bevelen. Zo kunt u inbraak in uw woning of bedrijfspand voorkomen. Er kan namelijk iemand met uw sleutels rondlopen. Tevens eisen verschillende verzekeraars dat u de sloten binnen 24 uur vervangt als de vinder van uw sleutels uw adres kan achterhalen. Dit om de kans op inbraak/insluiping zo klein mogelijk te maken, uiteraard ook in hun eigen belang. Voor het vervangen van uw sloten zijn verschillende oplossingen:

  Kerntrekbeveiliging

  Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en eruit getrokken. Er bestaan zelfs kant-en-klare pakken die inbrekers helpen om snel en makkelijk uw woning binnen te dringen. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in.

  Meerpuntsslot

  Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Voorheen ging vaak de voorkeur naar tweepuntssloten. Tegenwoordig is het echter verstandig om voor een driepuntsslot te kiezen. Deze sloten hebben een extra contactpunt in het deurkozijn. Dit maakt het voor inbrekers lastiger om de deur open te breken. De aanwezigheid van een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af.

  Slot met SKG-keurmerk

  Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Eén van de vereisten van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u een PKVW-certificaat, dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight.

  Bij Locktight Alleen Sloten Met Skg Keurmerk
  Inbraak-vanwege-sleutels-die-kwijt-zijn.jpeg

  Inbraakpreventie

  Schakelt u ons in, omdat uw sleutels kwijt zijn? Dan helpen wij u nauwkeurig. Wij werken nauwgezet, schoon en brengen zo min mogelijk schade toe aan de deur bij het openen van uw woning. Nadat wij bij u langs zijn geweest is er niets van te zien en blijft het veiligheidsgehalte van uw woning gewaarborgd. Als extra service geven wij tijdens het proces gratis advies over uw hang- en sluitwerk.  Op deze manier proberen we de kans op inbraken te verlagen. Ook als uw sleutel is afgebroken, komen wij langs om de de boel te fixen.

  Advies op maat bij sleutels kwijt

  Of u nu uw sleutels kwijt bent en ons inschakelt voor een spoedgeval, of uw sloten wilt vervangen omdat ze oud en versleten zijn: bij Slotenmaker LockTight krijgt u altijd advies op maat. Onze monteur komt bij u langs, bekijkt ter plekke de situatie en geeft u persoonlijk advies. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen

  Contact opnemen