7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Door uw kantoor of bedrijf te voorzien van elektrische sloten met een code, maakt u uw bedrijf en inboedel veel veiliger. Slotenmaker LockTight heeft met een elektrisch deurslot met code het perfecte elektrische sluitsysteem voor uw bedrijf of kantoor. Door dit slot te plaatsen op uw deur(en), verkleint u de kans op inbraken aanzienlijk. Daarnaast houdt u controle over wie toegang heeft of krijgt tot uw pand. Gunstige bijkomstigheid is de mate waarin dit slot vraagt om onderhoud. Ons elektrisch deurslot met code is onderhoudsarm, waardoor u niet voor onverwachte extra kosten komt te staan.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
149 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Waarom een elektrisch deurslot met code?

  Elektrische sluitsystemen zijn de nieuwe standaard binnen bedrijven, kantoren en overheidsinstellingen. Ook onderwijs- en gezondheidsinstellingen maken steeds meer gebruik van dergelijke systemen. Met elektrische sluitsystemen beveiligt u uw bedrijf of kantoor tot in de puntjes, waardoor ongenode gasten vrijwel niet binnen kunnen komen. Aangezien inbrekers vernuftiger worden, is continue innovatie van sluitsystemen en beveiliging noodzakelijk. Het elektrisch deurslot met code van LockTight is voorzien van de meest recente software, waardoor dit slot volledig up-to-date is. Inbrekers zullen wel twee keer nadenken, voordat ze proberen om in te breken in uw kantoor of bedrijf.

  Andere sloten voor bedrijven

  Ons elektrisch deurslot met code is niet het enige slot wat geschikt is voor uw kantoor of bedrijf. Slotenmaker LockTight kan uw deuren ook voorzien van een ander digitaal sluitsysteem of een elektrisch magneetslot. Met het digitaal sluitsysteem houdt u op afstand bij wie er wel en wie er geen toegang heeft tot uw kantoor- of bedrijfsruimte. U kunt zelfs specifieke toegangssleutels uitschakelen, waardoor deze geen toegang meer verschaffen. Dit is ideaal wanneer een collega per ongeluk een sleutel heeft verloren. En weet u wat helemaal duurzaam is? De zelf energie opwekkende iLOQ cilinder, waarmee het de toegangsrechten van een sleutel controleert. Werkt u toch liever met codes op uw (toegangs)deuren? Dan is een digiaal codeslot een perfect alternatief voor onze elektrische deursloten met code.

  Inbraakpreventie sloten

  Bij slotenmaker LockTight bent u als particulier ook aan het juiste adres. Voor particulieren is inbraakpreventie zeer belangrijk. De beveiliging van het huis, persoonlijke eigendommen etc. wordt bevorderd door de beste sloten. Wij van slotenmaker LockTight weten dat als geen ander. Wij helpen u hierin niet alleen met een elektrisch deurslot met code, wij hebben ook zeer goede non-elektrische sloten met code voor uw deuren. Zo kunnen wij u onder andere helpen met kerntrekbeveiliging.

  Kerntrekbeveiliging is een inbraaktechniek waarbij het slot geforceerd wordt. Door veel kracht te zetten op een schroef in de cilinder breekt deze af en gaat het slot open. De kerntrekbeveiligingssloten van LockTight maken het de inbrekers vrijwel onmogelijk om deze techniek toe te passen. Daarnaast hebben wij sloten met meerpuntsluiting. Dit slot gaat met één actie op meerdere punten het slot in. Dit slot heeft een veel betere beveiliging dan een regulier slot. Wanneer inbrekers de meerpuntsluiting of de kerntrekbeveiliging ontdekken, denken zij wel drie keer na voordat ze hun poging wagen.

  Elektrisch deurslot met code door LockTight

  Wilt u direct een elektrisch deurslot met code laten plaatsen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij LockTight of heeft u vragen over onze andere sloten en sluitsystemen? Neem dan vrijblijvend contact op met Slotenmaker LockTight. Wij helpen u graag verder met de beste beveiliging voor uw kantoor of bedrijf. Ook bij u thuis kunnen we uw deuren voorzien van de beste sluitsystemen.